10 lucruri pe care bărbații le urăsc la o femeie:

Este destul de greu să înțelegi ce vrea un bărbat de la tine. De aceea, de cele mai multe ori facem tot felul de lucruri pentru a-i impresiona. Din păcate, acelea nu sunt întotdeauna convingătoare. În timp ce ei continuă să întoarcă privirea după o mulțime de femei, bărbații continuă să își privească partenerele cu alți ochi. Anumite femei ignoră acest aspect și se ajunge astfel la certuri și scandal.

Ceea ce pentru noi poate părea bun, ei văd ca pe ceva negativ. Iată 10 lucruri pe care bărbații le disprețuiesc la o femeie:

1. Prea mult machiaj

Deși mulți bărbați admiră celebritățile acoperite de machiaj, nu același lucru se întâmplă și în cazul femeilor din preajma lor. Bărbații preferă femeile cât mai naturale. Prea mult machiaj te va transforma în ceva ce nu ești, iar bărbatul de lângă tine îți știe adevărata față. Frumusețea vine din interior, nu din tonele de machiaj. Este perfect normal să ai grijă de aspectul tău, însă nu exagera. Atunci când te demachiezi și îi arăți bărbatului de lângă tine adevărata față, el te va aprecia cu adevărat.

2. Prea multă dramă Bărbații urăsc drama.

În cazul în care intenționați să faceți o dramă pentru a fi observate, veți obține acest lucru, dar într-o manieră negativă. Bărbații preferă femeile simple și disprețuiesc complexitatea. Nu ar avea nevoie de o femeie care să facă scene peste tot.

3. Bârfa Oamenii iubesc bârfa, dar nu în mod constant.

Poți să vorbești cu bărbatul de lângă tine despre ceva care s-a întâmplat în jurul vostru, dar ai grijă să nu o faci prea des. Când alege să își petreacă timpul cu tine, își dorește să fie ceva frumos, de calitate. O femeie bârfitoare îl va dezgusta, mai ales dacă aceasta îi bârfește și prietenii.

4. Vorbești despre fostul

Poate că fostul tău prieten era un idiot, dar chiar și așa a existat o perioadă când l-ai plăcut. Nu îți aduce fostul prieten într-o discuție cu actualul partener pentru că asta îl poate face să fie gelos. Nimănui nu îi place o femeie care vorbește mereu despre trecutul ei cu un alt bărbat.

5. Nu faci nimic cu viața ta

Nu trebuie să fii la fel de productivă precum partenerul tău, dar nici să nu ai nicio ocupație. Un bărbat nu este atras de o femeie care nu face nimic legat de viața ei. Bărbații au nevoie de femei care să îi sprijine, să îi motiveze și de care să se mândrească.

6. Prea mult parfum Încearcă să nu te îmbăiezi în parfum.

Bărbaților le plac femeile parfumate, dar ar prefera să nu simtă acest lucru de la un kilometru și nici să îi intoxici cu mirosul tău. Două-trei pufuri sunt suficiente pentru a lăsa o impresie plăcută bărbatului pe lângă care treci.

7. Lenea

Mai mult ca sigur și bărbații consideră acest aspect al unei femei ca fiind neatractiv. Nimeni nu ar vrea să fie cu cineva care este nemotivat sau pur și simplu vrea să se relaxeze mereu fără să facă nimic.

8. Fardurile cu sclipici

Dacă nu ești make-up artist, este cu adevărat dificil să obții un look impecabil folosind farduri cu sclipici. În cazul în care vei da greș, este posibil să arăți ca o fetită care a dat buzna în fardurile mamei și niciun bărbat nu va găsi acest lucru atrăgător.

9. Flirtul cu alte persoane

Nu este ceva decent și sigur îl va deranja și pe bărbatul de lângă tine. În loc să îl faci să se simtă bine cu tine, vei face doar să îi strici dispoziția și să se simtă singur.

10. Plictiseala

Încearcă să fii puțin mai spontană din când în când. Uimește-l cu o cină surpriză, fă-i cadouri sau ieșiți la întâlniri neplanificate. Bărbații urăsc femeile monotone și plictisitoare.