Așa îți dai seama cu câți bărbați a făcut am0r partenera ta

Dupa cum bine stim, atat barbatii cat si femeile mint cu nerusinare atunci cand sunt intrebati despre numarul partenerilor din trecut.

Oamenii de stiinta din California au descoperit o legatura dintre inaltimea unei persoane, greutate corporala sipartenerii pe care i-a avut.

Intr-un studiu realizat pe 60.058 barbati si femeiheterosexuali, cercetatorii de la Universitatea Chapman au aflat ca barbatii si femeile mai scunzi si cu o greutate mai mica au mai putini parteneri intimi decat cei cu o inaltime normala si o greutate normala.

De asemenea, barbatii foarte inalti au avut cu pana la trei partenere de amor mai mult decat barbatii scunzi sau cei cu o inaltime medie. Explicatia ar fi ca, de obicei, femeile prefera barbatii mai inalti.

Numarul aproximativ de parteneri de amor pe care i-au avut persoanele cu varste intre 30 si 44 de ani este opt. 58% dintre barbati si 56% dintre femei au avut mai mult de cinci parteneri de amor, in timp ce 29% dintre barbati si 56% dintre femei au avut 14 parteneri de amor.

Ce se întâmplă în organismul femeilor când partenerul foloseşte prezervativul

Cat despre legatura dintre greutatea corporala si numarul de parteneri de amor, femeile care aveau o greutate mai mica decat cea normala au avut mai multi partneri, insa in cazul barbatilor, «grasutii» au fost cei cu mai mult succes.

Barbatii cu o greutate mai mare decat cea normala au avut mai multe partenere de amor.