Cum sunt femeile în pat, în funcție de culoarea ochilor

Culoarea ochilor ar putea să-ţi spună multe despre partenera ta. Cum ar fi… felul în care se comportă în intimitate. Real sau nu, caracteristicile par să se potrivească de minune. Nu-i aşa?

Femeile cu ochi albaştri

Indiferent că sunt albastru pal sau intens, această culoare a ochilor este asociată cu tinereţea şi inocenţa. Albastrul închis al ochilor indică pasiune. Ochii albaştri atrag mai mult privirile decât o fac cei căprui, motiv pentru care o femeie cu ochii albaştri este obişnuită de mică să fie în centrul atenţiei. Din acest motiv au şi pretenţia să fie centrul universului bărbatului iubit şi nu numai.

Pe de altă parte, ochii albaştri mai indică şi vivacitate. Femeile cu ochi albaștri sunt active, independente și își vor cuceri partenerul de la prima atingere.

Femeile cu ochi căprui

Ochii căprui inspiră căldură şi încredere. Femeile care au ochii căprui sunt considerate bune partenere de cuplu, oameni de încredere, sincere şi loiale. Sunt firi hotărâte, perseverente. În acest context, ele au toate motivele să-şi dorească parteneri cu aceleaşi trăsături ca ele, nu neapărat din punct de vedere fizic, ci psihic şi emoţional. Totuşi, există şi un risc. Ele ştiu că inspiră încredere şi căldură, motiv pentru care se întâmplă că uneori să-şi folosească aceste atuuri pentru a-şi înşela partenerul – nu doar din punct de vedere sexual. Dar o femeie cu ochii căprui merită toată atenția.

Femeile cu ochi verzi

Această culoare de ochi este mult mai rară decât ochii albaştri sau căprui, motiv pentru care femeile cu ochii albaştri sunt considerate mai speciale, mai misterioase. Sunt spontane şi au o imaginaţie foarte bogată, mai ales în dormitor

Femeile cu ochi negri

Spontaneitatea şi distincţia, dar mai ales tandrețea sunt cuvintele care le definesc. Sunt partenere ideale! Motivul: spontaneitatea şi vivacitatea lor ţine departe relaţia de monotonie, iar căldură şi încrederea pe care o inspiră fac că relaţia să aibă mari şanse de a fi de durata. Există totuși riscul ca aceste schimbări de stare să-l bulverseze puțin pe partener, însă atunci când va înțelege cum stă treaba, va fi încântat de nopțile fierbinți oferite de ochii negri.

Atenție, aceleași caracteristici se pot regăsi și în zona masculină! Domnilor?