Elena Udrea ar putea să iasă din puşcărie în câteva ore

Elena Udrea şi Alina Bica sunt reţinute într-un penitenciar din Costa Rica, acolo unde aşteaptă să vadă dacă vor fi sau nu extrădate în România.

Dragoş Dolănescu, parlamentar în Costa Rica, a stat de vorbă cu reprezentantul unei televiziuni de ştiri din România şi a spus că există posibilitatea ca Elena Udrea să iasă din penitenciar mai repede decât îşi imagina.

„La doamna Udrea s-ar putea să fie câteva probleme, doamna Bica probabil va fi extrădată în câteva săptămâni. Problema la doamna Udrea este să nu fie despărţită de fiica sa. Ar putea să iasă şi în câteva ore, depinde ce zic judecătorii”, a spus deputatul Dragoş Dolănescu, într-un interviu pentru un post de televiziune din România.

Unul dintre vecinii Elenei Udrea din Costa Rica a fost şocat când a aflat că femeia era căutată prin Interpol.

Ultima locuinţă a Elenei Udrea a fost într-un bloc luxos din San Jose, capitala ţării. Aici plătea o chirie enormă pentru un apartament în care, în ultima perioadă, locuia alături de mama ei, de iubit şi de fetiţa lor.

Unul dintre vecinii de bloc ai Elenei Udrea a declarat pentru Antena 3 că o ştia pe femeie din vedere, că se întâlneau uneori în parcul de lângă bloc.
Întrebat însă daca ştia cine este şi că era condamnată în România, bărbatul a afirmat: ”Nu ştiam nimic despre asta. Nu mi-am imaginat niciodată că poate fi vorba despre aşa ceva. Costa Rica este foarte diferită, vine multă lume, nu îţi poţi imagina”, a spus vecinul Elenei Udrea din Costa Rica.

Elena Udrea a fost reţinută săptămâna trecută, pe stradă, în Costa Rica, iar acum se află în arest preventiv în aşteptarea deciziei privind extrădarea ei în România.