5 lucruri pe care bărbații și le doresc în timpul am0rului

Se știe foarte bine despre bărbați că nu sunt adepții vorbelor și nu-și exprimă foarte des trăirile sau sentimentele, de aceea, este bine să știi ce i-ar plăcea iubitului tău în dormitor fără să fie nevoie să-l întrebi sau să-ți spună.

1. Bărbații vor să le vorbești murdar.

Când vine vorbe de amor, trebuie să ieși din zona ta de confort mai ales dacă vrei ca viața ta intimă să fie cum îți dorești. Multe femei nu se simt confortabil să facă acest lucru, însă dacă vor să-și satisfacă partenerul, ar trebui să facă unele compromisuri.

Bărbații adoră când femeia de lângă ei le șoptește la ureche ce ar vrea să le facă sau ce vor să li se facă în continuare. Dacă te gândești că este prea mult și că-i va deranja, stai fără grijă pentru că abia așteaptă să îți îndeplinească dorințele.

2. Bărbații vor ca femeile să preia controlul uneori.

În cazul în care nu vrei să-i spui ce vrei să-ți facă sau ce ți-ar plăcea să încercați în dormitor, atunci poți să preiei tu controlul și să te miști după bunul plac. Bărbații adoră când femeile fac asta.

Poți chiar să-l legi de mâini pe rama patului în timp ce tot te desfășori în voie. Nu numai că vei avea tu plăcere, dar și lui îi va plăcea sentimentul că este dominat și că tu ești șefa în acel moment.

3. Bărbații vor ca femeile să vină cu idei noi în dormitor.

Dacă ai în cap o nouă poziție și vrei să o încerci, spune-i și nu lăsa să fie doar o dorință. Poate fi o poziție pe care și el și-o dorește, dar i-a fost teamă să te întrebe. Est momentul să-l mai surprinzi și tu din când în când cu lucruri incitante și să nu ma joci doar după cum cântă el.

4. Bărbații adoră când sunt surprinși de partenerele lor.

Dacă vrei să-ți condimenteze viața intimă, nu este niciodată o idee proastă pentru că și bărbații vor să aibă mereu acțiune. De asemenea, bărbații vor ca femeile să inițieze partidele de amor din când în când.

Dacă vrei să-ți surprinzi partenerul, inițiază o partidă pe hol sau așteaptă-l când vine de la locul de muncă cu o ținută seducătoare. Aceste lucruri le poți face dacă ieși din zona ta de confort, dar cu siguranță va merita.

5. Bărbații vor să-și privească partenerele.

Momentele în care bărbații au o priveliște directă către corpul gol al partenerei lor, îi înnebunește pur și simplu. Alege pozițiile în care te poate vedea cu totul pentru că acest lucru îi va plăcea cu siguranță.

te poți plasa în fața unei oglinzi sau poți pune o oglindă pe tavan pentru a te putea vedea tot timpul. Stimularea vizuală este cel mai excitant lucru pentru bărbați.