10 întrebuințări ale deodorantului despre care nu ai stiut până acum:

În mod normal, oamenii folosesc deodorantul pentru a preveni mirosul urât de transpirație al corpului lor. De obicei, acesta se aplică în zona axilei, dar și în alte locuri, acolo unde o persoană produce cea mai mare cantitate de transpirație. Sudoarea, acoperită de deodorant, este mai ușor de suportat, mai ales în ceea ce privește mirosul.

Cu toate astea, există și alte întrebuințări ale acestui produs, nu doar aceea de a te scăpa de mirosul neplăcut.

Iată în ce alte moduri poți folosi deodorantul de acum înainte:

1.Deodorantele care conțin cristale sau minerale de sare te pot ajuta să scapi de punctele negre de pe față și ajută la uscarea coșurilor. În plus, ajută la matifierea tenului în zonele pe care este aplicat.

2.Persoanele cărora le transpiră mâinile pot folosi deodorantul pentru a-și menține această zonă uscată și plăcută la atingere. Poți să îl aplici înainte să ieși din casă sau seara, înainte de culcare. Ambele variante vor avea același rezultat.

3.În cazul în care pantofii cei noi îți fac probleme, poți folosi un deodorant pentru a remedia situația. Aplică deodorant în zonele cele mai sensibile și astfel se va crea un soi de strat de protecție. Astfel vei scăpa și de bandajele care alunecă la fiecare doi pași.

4.Pentru a scăpa de mirosul deranjant de mucegai, desfă un deodorant și lasă-l așa în dulap. În câteva ore întreaga încăpere va mirosi a proaspăt și curat.

5.În timpul verii, nu există nimic mai enervant decât ochelarii care îți alunecă în permanență de pe nas. Aplică puțin deodorant pe nas, în special în zona pe care se fixează ochelarii și vei rezolva și această problemă.

6.Deodorantele sub formă de spary îndepărtează urmele de marker de pe pereți. Pulverizează peste urmele de pe perete deodorant, iar alcoolul din el va dizolva imediat cerneala. Apoi, folosește o cârpă curată pentru a îndepărta orice urmă de pix sau marker.

7.Picioarele noastre transpiră uneori și degajă un miros neplăcut, mai ales în timpul verii sau dacă umblăm foarte multe ore încălțați. Înainte să te încalți, aplică deodorant pe partea inferioară a piciorului și lasă-l câteva secunde să se usuce.

8.Sunt unele zile în care pur și simplu nu ai timpul sau posibilitatea de a-ți spăla podoaba capilară. În acele zile, aplică puțin deodorant pe scalp pentru a scăpa de aspectul uleios și lipicios al părului.

9.Aplică antiperspirant pe spatele tău pentru a evita acea urmă de transpirație care strică aspectul rochiilor sau tricourilor de vară.

10.Deodorantul poate fi folosit pentru a controla cantitatea de ulei de pe fața ta. Folosește-ți degetele pentru a-l aplica, începând de la frunte și continuând cu nasul și bărbia.