Ce se întâmplă dacă pui un șervețel pe covor, apoi pornești uscătorul de păr

Se intampla uneori ca in gospodarie sa intampinam mici probleme care la prima vedere ne dau mari batai de cap, insa pe care reusim sa le depasim destul de usor daca punem in practica o idee ingenioasa. Cine credea ca uscatorul de par are doar intrebuintarea clasica pentru care a fost construit nu a vazut inca aceste imagini concludente.

De regula, uscatorul de par sta cuminte in baie si il folosim pentru uscarea parului, insa daca privim aceste imagini vom descoperi ca este solutia perfecta pentru remedierea unor mici probleme de moment. Il avem tot timpul la indemana si va fi intotdeauna un ajutor de nadejde.

O ceasca de cafea fierbinte va lasa pe masa furniruita o urma albicioasa care la o privire mai atenta iese in evidenta. Pentru a o sterge pur si simplu de pe masa e nevoie de un uscator de par pe care il vom indrepta spre pata de pe suprafata mesei. Dupa un timp in care aerul cald este indreptat spre masa, pata va disparea ca prin farmec.

Dorind sa umflam o saltea gonflabila, de cate ori nu ne-am epuizat fortele in lipsa unei pompe? Cu ajutorul unui pet decupat cu care imbracam un uscator de par si il fixam foarte bine cu o banda de scotch jetul de aer va intra direct in saltea si vom ramane uimiti cat de repede se va umfla.

O banda de scotch sau de leucoplast pe care dorim sa o desprindem de pe pielea noastra nu va mai durea la fel de mult daca o incalzim putin cu uscatorul de par. Vrem sa trimitem un plic cu documente si in ultima clipa realizam ca am uitat sa punem ceva in interior, solutia este aceeasi. Desi am lipit plicul complet, putem apela cu succes la uscatorul de par. Incalzind partea adeziva a plicului aceasta se va desface cu multa usurinta.

Picaturile de ceara sau de parafina cazute accidental pe covor vor disparea in doar cateva clipe daca peste ele vom aseza succesiv cateva servetele de masa peste care vom trece aerul cald de la uscatorul de par. Acelasi uscator de par poate lua rolul unui fier de calcat vertical. Pentru a pune acest lucru in practica pulverizam putina apa pe obiectele de imbracaminte dupa care insistam cu uscatorul de par. Datorita aerului cald spre fierbinte pe care uscatorul de par il poate imprastia putem sa indoim de exemplu un brat de plastic al unei perechi de ochelari de soare.

Fara indoiala ca exista si alte intrebuintari inedite ale acestui mic aparat electrocasnic si cu siguranta multi dintre noi le-am experimentat la un moment dat. De aceea este bine sa il avem cat mai aproape, poate chiar intr-un suport asemanator celui prezentat in acest filmulet.