A acuzat-o de infidelitate şi a bătut-o: „A fost cel mai mare coşmar al vieţii mele”.

Dezvăluiri şocante despre Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur:

Aishwarya Rai, fosta iubită a lui Salman Khan a vorbit deschis despre comportamentul abuziv al artistului. Cei doi actori au format un cuplu, însă lucrurile între ei nu mergeau atât de bine pe cât lăsau să se vadă.

„Bănuia mereu că aveam aventuri cu colegii mei de platou. Au fost dăţi în care Salman a devenit violent cu mine dar, din fericire, nu a lăsat semne şi m-am dus pe platou ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, a povestit ea.

Aishwarya Rai a declarat că Salman a recunoscut că a înşelat-o, motiv pentru care nu şi-a mai dorit să continue relaţia cu el, relatează tribune.com.pk. Ulterior ea a refuzat să îl mai aibă pe acesta drept coleg de platou. „Pentru bunăstarea mea şi din respect pentru mine şi familia mea, nu voi mai lucra alături de Salman. Acest capitol a fost cel mai mare coşmar al vieţii mele. Sunt recunoscătoare că s-a terminat”, a mai spus ea.

Iubitul Iuliei Vântur neagă însă toate afirmatiile făcute de Aishwarya Rai: „Nu am bătut-o niciodată. M-am dat cu capul de perete, dar nu aş putea niciodată să rănesc pe altcineva”, a spus el.