„Prințul Harry și Meghan Markle divorțează”

Simone Simmons, clarvăzătoarea prințesei Diana, aruncă în mediul online o adevărată bombă: Prințul Harry și Meghan Markle se vor despărți în maximum trei ani. Acum se iubesc şi sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată, numai că, în maximum trei ani, spune ea, căsnicia lor se va destrăma. Nici măcar cei doi copii pe care Meghan Markle îi va dărui prințului Harry nu îi vor putea ţine uniţi.

Motivul ar fi familia disfuncţională din care provine Meghan. Prezicerea vine din partea lui Simone Simmons, cunoscută drept clarvăzătoarea prințesei Diana.

În vârstă de 58 de ani, femeia era confidenta prințesei Diana. Ea a jucat un rol important în deciziile pe care „prințesa inimilor” le lua, scrie Daily Star. Clarvăzătoarea, care a scris și o carte biografică despre prințesa Diana, crede că Meghan Markle este deja însărcinată cu primul copil al prințului Harry.

Pe 13 august 1997, cea supranumită Prinţesa Inimilor se pare că s-a dus la o faimoasă clarvăzătoare. Era nerăbdătoare să afle ce îi rezervă viitorul. Clarvăzătoarea era recomandată de ducesa de York, fosta soţie a prinţului Andrew, a cărei fire fără prejudecăţi era comparată adesea cu a Dianei.

Diana a plecat de la Londra la Chesterfield, împreună cu iubitul ei, Dodi Al Fayed, cu un elicopter al magazinului „Harrods” – aflat în proprietatea tatălui lui Al Fayed. Au petrecut o oră şi 40 de minute la prezicătoarea Rita Rogers. Cineva avea să declare că cei doi au ieşit palizi de la întrevederea cu clarvăzătoarea…

Accidentul a avut loc la 31 august 1997, la ora 00:35 GMT, în tunelul ce trecea pe sub Pont de l’Alma, la Paris. Dodi Al-Fayed şi Henri Paul, şoferul maşinii (totodată şi cel care se ocupa de securitatea hotelului Ritz) au decedat pe loc. Lady Di respira încă la sosirea ambulanţelor, dar nu se ştia dacă va supravieţui. Garda de corp, Trevor Rees-Jones era în stare foarte gravă. Paparazzi fotografiau, imperturbabili (oricum vor scăpa ieftin mai târziu). Diana şi bodyguard-ul au fost transportaţi la Spitalul Salpetriere din Paris. Eforturile medicilor de a salva viaţa Dianei s-au dovedit zadarnice. Prinţesa de Wales moare la ora trei a dimineţii de 31 august. Bodyguard-ul va supravieţui.