8 combinații zodiacale care vor merge la altar și 7 care nu au nici o șansă! Cu cine te potrivești cel mai bine:

Există două tipuri de femei pe această lume: cele care visează la ziua nunții lor chiar de la o vârstă fragedă și cele cărora nu le pasă dacă se vor căsători vreodată.

Când ne gândim la căsătorie, este imposibil să nu ne gândim la toate cuplurile care nu se vor căsători niciodată.

E destul de deprimant să fii într-o relație cu cineva în care crezi, pentru ca apoi, spre final, să îți dai seama că nu e ceea ce vrei.

Așadar, dacă vrei să ai un indiciu cu privire la perechile de zodii care vor ajunge la altar și cele care nu, citește în continuare acest articol. Rezultatele te vor lua prin surprindere!

Cupluri de zodii care se vor căsători:
1. Vărsător și Leu

Aceste două semne zodiacale sunt considerate compatibile, deoarece ambele au multă energie. Dacă e vorba de un cuplu care să se sincronizeze, atunci acesta e acela.

2. Gemeni și Săgetător

Potrivit zodiacului, acești doi nativi ar trebui să se căsătorească deoarece ambii sunt firi pasionale. Au multe în comun și categoric îți dorești asta cu cel cu care te vei căsători.

Vor petrece mult timp făcând lucrurile pe care le iubesc, chiar dacă sunt diferite.

3. Pești și Fecioară

Ambele semne sunt considerate potrivite pentru căsătorie deoarece sunt emoționale și sensibile. Ei se pot exprima ușor cu privire la modul în care simt unul despre celălalt și viață în general.

4. Rac și Taur

Potrivit zodiacului, Racul și Taurul se pot căsători, categoric. Taurul este fiabil, răbdător, pe când Racul este loial și om de casă. Această pereche este considerată una dintre cele mai compatibile combinații din zodiac.

5. Fecioară și Rac

Aceste două semne sunt o pereche potrivită. Ambele sunt loiale, cu sensibilități și personalități asemănătoare. Este frumos să ai acea legătură spre care să te întorci atunci când lucrurile devin grele sau există ceva dramă în relație.

6. Scorpion și Taur

Aceste două se spune se potrivesc în dormitor, emană încredere și se înțeleg bine. Totul pare să fie un vis în relația lor. Ambii au capacitatea de a-și comunica și împărtăși gândurile, visele și sentimentele.

7. Capricorn și Rac

Racul s-ar potrivi și cu Capricornul, deoarece ambii sunt ființe logice. Ar putea fi un cuplu amuzant, pe care sigur îl vei distinge într-un grup de prieteni.

Capricornul este atent și mereu în control. El ia viața în serios. Racul se pricepe la a face lucrurile să meargă ca pe roate în relații.

8. Balanță și Berbec

Aceste două semne sunt considerate o pereche potrivită deoarece fiecare este emoțional în propriul fel. Berbecul o ascunde mai bine, dar în sufletul său, este emotiv.

Balanța este prietenoasă, așadar, categoric va ști cum să se înțeleagă cu Berbecul uneori dificil.

Desigur, pentru a lua în considerare o căsătorie, nu poți rămâne alături de cineva care nu te înțelege. Este mult mai bine să fii cu cineva care reușește să te înțeleagă în întregime și în profunzime. De aceea, Balanța și Berbecul vor auzi clopote de nuntă în viitorul lor.

Zodii care nu au nici o șansă:
1. Fecioara și Vărsătorul

Sunt două semne total opuse. Chiar dacă se spune că opusele se atrag, cu siguranță nu este cazul în această relație. Fecioara este timidă și liniștită, iar Vărsătorul este agresiv și zgomotos.

2. Berbec și Rac

Berbecul este activ și îi place să iasă foarte des, pe când Racul ar prefera să stea mai mult în casă. Nu prea ai cum să faci lucrurile să funcționeze atunci când unui partener îi place să meargă peste tot, pe când celălalt ar prefera să stea în urmă.

3. Săgetător și Fecioară

Săgetătorul călătorește mult și-i pasă de libertatea sa. Fecioara nu este așa. Nu este împotriva călătoriei, dar e mult mai mulțumită și confortabilă dacă rămâne aproape de casă.

4. Pești și Leu

Pe când Peștii sunt sensibili, amabili și emoționali, Leul este foarte agresiv și mereu în centrul atenției. Relația lor nu va duce niciodată nicăieri, căci cele două semne nu vor fi fericite să se afle una în compania alteia.

5. Capricorn și Taur

Sunt atât de încăpățânați, încât nu vor vrea să se căsătorească din pură încăpățânare. Chiar și tăcerea lor este plină de dramă. Nici unul nu este dispus să cadă la un compromis.

6. Scorpion și Berbec

E drept, ambii sunt pasionali, dar Berbecului îi place să înceapă lucruri, iar pe termen lung, și-ar putea da seama că își dorește să fie pentru totdeauna cu un Scorpion.

Dacă lucrurile devin prea serioase, ar putea să-și dea seama că nu sunt cu adevărat meniți să fie împreună.

7. Balanță și Leu

Balanța își dorește ca lucrurile să fie mereu corecte și egale, iar asta l-ar putea supăra pe Leul super-încrezător, care vrea să fie mereu în centrul atenției sociale.

Sună aspru, dar Leul este făcut să fie un dur. Este încăpățânat, agresiv și îi place să se dea îns pectacol. Nu se potrivește tuturor semnelor zodiacale, dar categoric este un partener nepotrivit pentru Balanță.