Cele mai bune soferițe din zodiac! Bărbații nu mai au cum să nege, aceste femei conduc excelent:

Toți bărbații spun că femeile nu se pricep deloc la volan, însă unele femei le pot da bărbaților lecții de șofat. Astrele influențează modul în care ele se mișcă în trafic. Dacă RACII, GEMENII și LEII fac cele mai multe accidente, unele zodii chiar se descurcă de minune.

1. Femeia CAPRICORN este pe primul loc.

Nativele din această zodie sunt responsabile și precaute, de aceea vei fi mereu în siguranță când te afli în mașină cu o femeie capricorn. Secretul lor este că starea de spirit nu le afectează modul în care conduc, oricât de multe probleme ar avea acasă sau cât de fericite ar fi, nu sunt deloc imprevizibile și se controlează. Cel mai tare le enervează șoferii care sunt indisciplinați și care claxonează mult.

2. Femeia SĂGETĂTOR este pe locul doi.

Nativele acestei zodii se comportă exact ca un instructor auto ,parchează foarte bine și au o viteză de reacție. Sunt sigure pe ele, nu se enervează când apar situații neprevăzute și nu conduc agresiv. Chiar dacă este un drum lung și dificil, să nu-ți faci probleme pentru că o să conducă pe măsură, se va concentra la maximum.

3. Femeia TAUR conduce precaut.

Femeile taur au o dexteritate înnăscută și nu se vor avânta niciodată în depășiri periculoase și se descurcă în orice situație. Țin foartemult la aspectul mașinii care trebuie să fie îngrijită și să arate perfect. Nativa acestei zodii este mereu lăudată când este la volan.

4. Femeia FECIOARĂ parchează perfect.

Femeile fecioară nu se urcă la volan până nu sunt sigure pe ele și nu stăpânesc totul la perfecție, ba chiar preferă să mai ia câteva lecții înainte de a ieși pe șosea. Iubesc la nebunie să-și păstreze curățenia în mașină și uneori duc asta la extrem. Vor ca totul să strălucească, de la geamuri la tapițerie.