Dovada ca milionarul Alex Bodi o adora pe Bianca Dragusanu. Uite cum arata si cat costa pe noapte camera unde sunt cazati, la Paris:

Indragostitii sunt insotiti de fiicele afaceristului. Vezi imagini geniale din vacanta lor:

Bianca Dragusanu, vacanta de lux cadou din partea iubitului. Uite la ce hotel stau.

Bianca Dragusanu si noul ei iubit, milionarul Alex Bodi, au plecat intr-o vacanta de cinci stele in Spania si in Franta. In prezent cei doi indragostiti sunt la Paris unde omul de afaceri a avut grija sa-si rasfete iubita la hotelul „Four Seasons George al Cincilea”, unul dintre cele mai scumpe stabilimente din capitala Frantei.

Apartamentul in care s-au cazat costa 1500 de euro pe noapte si se numara printre preferatele vedetelor de la Hollywood.

Ei bine, bomba acum vine. In escapada de cinci stele, Bianca si actualul ei partener de viata nu sunt singuri ci insotiti de fiicele afaceristului, doua pustoaice adorabile care par sa o indrageasca deja pe vedeta.

In toate filmarile Biancai de pe insta story, fosta prezentatoare tv apare alaturi de micute, le tine de mana, se joaca cu ele sau isi editeaza toate trei pozele cu accesorii haioase de pe diverse aplicatii.

Bianca Dragusanu si omul de afaceri Alex Bodi formeaza un cuplu din luna septembrie, Bentley-ul de 200.000 de euro pe care-l conduce diva de o luna apartinandu-i milionarului.

Alex Bodi are doua fiice din relatii anterioare, iar blonda are o fetita, rodul iubirii ei cu „vulturul de noapte” Victor Slav.