5 lucruri pe care femeile le pot face și despre care bărbații nu au habar

Diferența dintre bărbați și femei este că femeile pot face și lucrurile exclusiv pentru bărbați. Se spune despre femei că sunt eroine pentru că pot face o grămadă de lucruri fără să se plângă. Sunt anumite lucruri pe care femeile le pot face și despre care bărbații nici nu au habar.

1. Femeile se pot atinge între ele cu mai multă ușurință.

În momentul în care doi bărbați se ating în zone intime din greșeală, se simt jenați, însă femeile se pot îmbrățișa, se pot pupa și se pot ține de mână fără nici o problemă. În cazul femeilor nu există nici un fel de disconfort atunci când au loc aceste gesturi.

2. Femeile se pot machia.

Machiajul ne oferă de cele mai multe ori încredere în noi și ne face să ne simțim ma bine în pielea noastră pentru că ne poate acoperi imperfecțiunile. Deși există și bărbați mai feminini care poartă machiaj la diferite evenimente sau chiar ford de ten în viața de zi cu zi, produsele cosmetice sunt exclusiv pentru femei.

3. Femeile pot face remarci pertinente la adresa celorlalți.

Femeile lor face remarci la adresa celorlalți privind înfățișarea fizică, personalitatea sau modul în care sunt îmbrăcați, lucruri pe care bărbații nu le fac. Femeile pot recunoaște când o femeie este atrăgătoare sau chiar să complimenteze femeia respectivă.

Bărbații nu obișnuiesc să-și facă complimente unul altuia pentru că li se pare deplasat sau se gândesc că celălalt bărbat o să-și facă mai multe scenarii în cap, scenarii legate de orientarea lui amoroasă.

4. Femeile pot alege dacă să facă avort sau nu.

Avortul este un subiect delicat. În momentul în care o femeie se hotărăște să facă avort, este strict alegerea ei și bărbatul își spune doar părerea în legătură cu acest subiect.

Chiar dacă un bărbat este dispus să-și asume responsabilitatea pentru copil, tot femeie decide dacă este bine să-l păstreze sau nu pe micuț. Bărbatul nu are cum să o oprească.

5. Femeile pot dansa împreună.

Dansul este considerat ca fiind o activitate socială, o modalitate amuzantă de a te antrena. Toată lumea dansează, chiar dacă este vorba de un dans în fața oglinzii în timp ce porți pijamale sau de un dans pe o scenă mare.

Totuși, în public, regulile se schimbă puțin. Bărbații nu se simt confortabil dacă dansează cu un alt bărbat. Un dans între doi bărbați nu este acceptat de societate, în timp ce dansul dintre femei nu reprezintă nici o problemă.