Cum se întreține Ramona Gabor în Dubai și din ce își câștigă existența

În cele din urmă s-a aflat cum se întreține Ramona Gabor în Dubai, aceasta explicând care sunt sursele ei de venit în țara arabă. Și trebuie să ținem cont că traiul în cel mai mare oraș din Emieratele Arabe Unite este deosebit de scump.

Viața Ramonei Gabor este controversată și misterioasă. Și aceasta deoarece în doar câțiva ani a trecut de la operații estetice la viața de milionară. Plecată din Bacău, dintr-o familie modestă, șatena a știut să se ridice și să-și asigure un trai de lux departe de plaiurile mioritice. Vacanțe exotice, restaurante celebre și o garderobă plină de haine în ediție limitată sunt doar câteva dintre ingredientele care îi fac zilele mai frumoase.

După cum se știe, Ramona, sora mai mică a Monicăi Gabor, trăiește de zece ani în Dubai. De curând, aceasta a vorbit despre viața sa departe de România, explicând și care sunt sursele ei de venit. Printre altele, aceasta și-a lansat de curând o colecție de parfumuri.

„Am avut începuturi modeste, însă acum simt că da, am tot ceea ce îmi trebuie în Dubai. Mi-am cumpărat propriul apartament, am afacerea mea, am un nume aici, sunt conectată suficient de bine pentru a îmi dezvolta afacerea. Nu cred că-mi mai trebuie nimic din punct de vedere financiar, însă din punct de vedere emoţional probabil singurul lucru care ar lipsi acum este un partener de viaţă şi o familie, dar nu cred că sunt pregătită momentan pentru acest pas în viaţa mea”, a declarat Ramona Gabor.

Cu câteva luni în urmă, moldoveanca noastră a produs o mică… ilegalitate, lăsându-se condusă de pofta de moment. Se pare că vedeta nu a uitat de unde a plecat deoarece s-a filmat în timp ce a comis o ilegalitate minoră în timp ce conducea spre casă. La un moment dat, a coborât din mașina sa extravagantă și a intrat pe terenul unei vii, aflat pe marginea drumului. Neputând să-și potolească pofta, sora Monicăi Gabor a furat un ciorchine de struguri negrii.

„Deci tocmai ce am oprit ca să fur un strugure, pentru că arată atât de bine. Sper să nu mă certe nimeni”, spune Ramona Gabor în filmulețul postat pe Instagram.

Mai mult, Ramona Gabor și-a exprimat și regretul față de faptul că vila de la Izvorani, în care au locuit Monica și Irina Columbeanu, a luat foc. Totodată, Ramona a precizat că o leagă amintiri plăcute de acel loc…

A fost un şoc şi pentru mine când am auzit că vila de la Izvorani a luat f.o.c. Casa aceea a fost sau este în continuare plină de amintiri plăcute dragi sufletului meu. Iar amintirea cea mai plăcută şi dragă mie este faptul că acolo a crescut Irina, nepoata mea, şi acolo am avut ocazia să o văd crescând şi transformându-se dintr-un bebeluş micuţ într-o fetiţă foarte drăguţă”.

Dincolo de toate acestea, nu mai e niciun secret cum se întreține Ramona Gabor în Dubai și care sunt prioritățile acesteia departe de meleagurile natale.