Andreea Mantea, supărată pe menajera sa Mihaela! Ce i-a făcut în casă, cât a fost plecată

Andreea Mantea este foc și pară pe servitoarea ei după ce vedeta a constatat că menajera nu și-a făcut treaba cât ea a fost plecată de acasă. Mai exact, menajera nu i-a dezghețat frigiderul de lune bune.

Întreaga experiență neplăcută a fost povestită de vedetă în emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea”, de pe Kanal D.

Pentru că este mereu sinceră cu cei care o apreciază, Andreea Mantea a găsit o metodă ingenioasă de a ține legătura cu fanii săi și, în emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea”, de pe Kanal D, aceasta prezintă numeroase lucruri din viața personală. Într-unul dintre episoade, bruneta s-a supărat teribil pe servitoarea ei, Mihaela și i-a reproșat acesteia că nu-și face treaba că la carte.

Atâtea luni, încât Andreea Mantea și Dia, cealaltă servitoare și totodată femeia care a ajutat-o cu micuțul David, au scos din frigider adevărate bucăți uriașe de gheață.

„Mihaela, de ce nu o ajuți?

Ce faci aici? Hiiiii, Doamneeee! Mamăăăă, ăsta e ghețarul din Titanic.

David, hai să ne dăm pe gheață!” a spus Andreea Mantea, ironizând situația.

„Vreau să știu și eu în ce casă și în ce frigider de om normal se mai întâmplă așa ceva? Ai grijă de bucătărie într-un stil fantastic. La vrăjeală, Dia. Se vede, Mihaela, ce grijă ai de casa asta! Se vedeeeee ce grijă ai avut de casă, în lipsa mea” a mai completat prezentatoarea de televiziune.

„Ce vină am eu?” a replicat Mihaela, destul de nepăsătoare și indiferentă vizavi de nemulțumirile Andreei Mantea.

„Mihaela mă ajută cu treburile casei, de foarte mulți ani. Mă ajuta, până a apărut Dia. Dia m-a ajutat cu David, dar de când a crescut David, mă ajută și cu treburile casei.

Leneșelor, mai sunteți și două, degeaba. Mă lăsăți și pe mine să fac treabă? Nu e job-ul ei? Pentru ce o plătesc?” a mai spus Andreea Mantea.

Acuzaţii grave aduse de o cameristă a unui hotel din Mangalia. Concret, Rădița Pescaru a muncit pe postul de camerista, timp de 3 luni, la hotelul Solymar din Mangalia, iar salariul pentru luna august nu l-a primit.

Se pare că începutul lunii septembrie lucrurile au fost bune, însă, potrivit declaraţiilor femeii, din momentul în care pe adresa hotelului a venit o înştiinţare de la un executor judecătoresc prin care se punea poprire pe salariu, atât pe salariul Raditei cât şi pe cel al soţului.

Rădița Pescaru reclama faptul că patronul hotelului nu a vrut să îi mai plătească salariul pe perioada lucrată deoarece a virat banii în contul executorului judecătoresc. Totodată, aceasta a mai spus şi că patronul hotelului a dat-o afară şi a ameninţat-o cu relaţiile lui.

Contactat de către ziarul Replica pentru un punct de vedere în legătură cu această situaţie, patronul hotelului Solymar, Viorel Răzvan Chivu, a declarat:

„O aştept pe Rodica să rezolvăm această situaţie. Eu nu am spus niciodată că nu îi dau salariul, însă ea a vrut că banii să îi ia soţul ei pentru ea. Lucrul acesta nu se poate, există un stat de plată pe care ea trebuie să semneze.

În plus, ea trebuie să se prezinte la hotel să lămurească situaţia în care se afla, să predea uniformă şi tot ce are de predat. În momentul în care a aflat că i-a venit poprire pe salariu, mi-a propus să lucreze la negru, fără carte de muncă, că să nu mai trebuiască să dea banii la executor. Eu o aştept să lămurim situaţia.”