Îl mai ții minte pe Cristi din Banat? În urmă cu câțiva ani făcea vâlvă cu celebra sa melodie „Ca o apă cristalină”. Cum arată acum:

Cristi din Banat a fost în mare vogă acum câţiva ani, când piesa „Ca o apă cristalină” era fredonată de aproape toţi românii, ba chiar a devenit şi sursă de inspiraţie pentru nenumărate parodii.

Transformare şocantă a lui Cristi din Banat! Artistul a devenit cfelebru după lansarea piesei „Ca o apă cristalină”, pe care o interpretează aflat în mare, lângă plaja din Almeria (Spania)!

Cristi din Banat a continuat să mai facă muzică, dar pentru că nu a mai avut succesul de altădată a decis facă promovări unor produse și servicii, folosindu-și notorietatea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristi Prunar (@cristidinbanat40)

Artistul, pe numele său real Cristi Prunar, este foarte activ pe rețelele de socializare, unde își ține fanii la curent cu toate activitățile de zi cu zi şi unde a strâns o comunitate destul de mare de fani.

Acesta are și un cont de youtube, unde împărtășește constant filmulețe și poze cu mama lui, dar și cu activitățile sale, dar unde şi îndeamnă oamenii să achiziționeze produse pe care le promovează!

Cristi din Banat are 40 de ani, s-a născut în Timişoara şi a locuit ani buni în Spania. Artistul s-a lansat cu mai multe piese de muzică bănăţeană.