6 diferențe dintre o femeie bună la pat și una normală – unde te încadrezi:

Când vine vorba despre amor, femeile se inhibă de cele mai multe ori. totuși, relațiile intime nu ar trebui să fie un subiect tabu. Bărbații cataloghează de multe ori femeile care le trec prin pat și acestea se împart în două categorii: cele bune la pat și cele care nu ies în evidență cu nimic.

Cele care ies în evidență de fiecare dată, stăpânesc arta seducției și a senzualității, și nu numai în dormitor, ci și în afara lui. Există și femei care vor doar să fie pasive și nu se implică deloc în dormitor.

Iată 6 diferențe între o femeie bună la pat și una normală:

1. O femeie care se descurcă în dormitor știe cum să-și satisfacă bărbatul înainte de a face amor.

Spre deosebire de o femeie nesigură pe ea, femeile care au încredere în ele sunt și bune în dormitor. Aceste femei vor știi cum să păstreze interesul partenerului viu și cum să îi sporească libidoul de fiecare dată.

Atitudinea încrezătoare, lenjeria atrăgătoare și discuțiile legate de amor vor face parte din arsenalul unei femei care știe ce-și dorește în dormitor și știe ce să ofere.

2. O femeie bună la pat știe cum să-ți surprindă partenerul de fiecare dată.

diferența dintre aceste două tipuri de femei este că o femeie bună în dormitor știe cum să îi trezească partenerului emoțiile și pasiunile. Aceste femei își vor surprinde de fiecare dată partenerul cu o partidă de amor.

3. O femeie bună la pat știe să se joace.

Bărbaților le place să fie din când în când tachinați în timpul preludiului. O femeie care este bună în dormitor va lăsa în sufragerie toate inhibițiile și se va concentra pe bărbatul de lângă ea.

Partenerul unei astfel de femei va fi plăcut surprins că aceasta nu se așteaptă ca el să facă toată treaba și bărbați adoră femele care fac asta. Urăsc pe de cealaltă parte femeile care nu fac nimic.

4. O femeie bună în dormitor vine cu idei noi.

Bărbații apreciază femeile care vin cu idei noi în dormitor. Chiar dacă ți se pare jenant să-i spui ce îți dorești și preferi să taci, partenerul tău va aprecia mai mult dacă vii cu idei noi în materie de amor și chiar îți va îndeplini dorințele.

5. O femeie bună la pat știe cum să atingă plăcerea.

Femeile care se descurcă în dormitor, se cunosc foarte bine pe ele și de aceea pot atinge plăcerea maximă de fiecare dată. Pentru ele, amorul este primul în ierarhia priorităților.

6. O femeie bună la pat știe să dubleze plăcerea.

Femeile bune în dormitor nu va sta cu mâinile în sân în timp ce partenerul lor face toată treaba. Ele își vor atinge partenerul în zonele erogene pentru a le spori plăcerea.