Meghan Markle si Printul Harry s-au certat in public! El a scos-o din sarite. Ce a indraznit sa ii faca sotiei sale tocmai acum când este gravidă:

Sunt casatoriti de 5 luni, de pe data de 19 mai 2018, si pana acum au fost dragastosi in public. Si-au aruncat ocheade, s-au tinut de mana si chiar s-au pupat, timid, in pulbic, desi protocolul regal nu le permite. Dar Meghan Markle si Printul Harry au avut prima cearta in public.

Discutia aprinsa a avut loc la nunta Printesei Eugenie. Un expert in limbajul trupului le-a analizat gesturile surprinse de camerele de luat vederi de la evenimentul regal. Vineri, 12 octombrie, Meghan Markle si Printul Harry au participat la nunta Printesei Eugenie.

Cei doi au parut ca se cearta in timp ce asteptau ca ceremonia religioasa sa inceapa. Printul Harry a intrerupt discutia pe care Meghan Markle o purta cu Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta. In cateva secunde, Ducesa de Sussex a parut ca isi pune sotul la punct pentru intrerupere.

Harry s-a foit în scaun, şi-a aranjat haina şi i-a spus ceva soţiei lui. Aceasta discuta cu Zara, aflată pe rândul din faţă. Meghan s-a întors scurt spre soţul ei, i-a adresat câteva cuvinte, a gesticulat larg, apoi s-a întors la discuţia ei cu nepoata reginei.
Meghan Markle si Printul Harry, analizati de expert
“Harry pare să fie foarte nerăbdător şi stresat, nu-şi găseşte locul şi îşi tot aranjează haina. Pe de altă parte, Meghan pare mult mai calmă, politicoasă şi sociabilă. Harry începe să vorbească cu Meghan, deşi aceasta era angajată într-o conversaţie cu Zara.

Ducesa îşi dă puţin ochii peste cap, asemenea unei mame care tot este întreruptă de copilul ei dintr-o conversaţie de oameni mari. Apoi se întoarce spre Harry, pare să-i spună ceva pe un ton foarte serios, îşi ridică mâinile şi desenează un balon în aer, apoi se întoarce la conversaţia ei cu Zara, reluându-şi zâmbetul politicos.

Harry îşi atinge faţa, îşi muşcă buzele şi se cuibăreşte în scaun asemenea unui copil căruia tocmai i s-a spus să stea cuminte la locul lui”, a declarat experta Judi James, citată de Daily Mail.

Kate Middleton şi pe Prinţul William, gesturi tandre
La nunta Printesei Eugenie s-a intamplat un lucru istoric. A fost pentru prima data cand Kate Middleton şi pe Prinţul William si-au aratat gesturi de tandrete in public. Ducesa de Cambridge a fost surprinsa in timp ce tinea mana pe piciorul sotului ei. Momentul a avut loc in timp ce asteptau si ei inceperea cununiei religioase din capela St George.

Felicitarile incep sa curga pentru Ducele si Ducesa de Sussex, care vor avea primul lor copil. Kensington Palace a facut fericitul anunt printr-o postare pe pagina oficiala de Twitter.

In postare scria: „Inaltimilor lor Ducele si Ducesa de Sussex sunt foarte fericiti sa anunte ca Ducesa de Sussex este insarcinata si va naste in primavara lui 2019.”

De cand Printul Harry, 34 de ani, si Meghan Markle, 37 de ani, si-au unit destinele in luna mai, cuplul a fost bombardat de zvonuri privind o posibila sarcina.

Chiar si recentele aparitii ale Ducesei de Sussex au ridicat semne de intrebare, fiindca toate tinutele cumva ii ascundeau burta, ceea ce e generat o multime de zvonuri, care spre fericirea tuturor s-au adeverit.

In special ultima aparitie pare ca a ascuns foarte bine sarcina. Fiind prezenta la nunta Printesei Eugenie cu Jack Brooksbank, Meghan a optat pentru superb palton bluemarin, si o rochie asortata de la designerul ei preferat, Givenchy, cu croiala dreapta, iar acum stim de ce.