Dezvăluiri de ultimă oră în cazul Caracal. Cine sunt complicii ascunși ai lui Gheorghe Dincă

Vineri, a avut loc un nou termen în cazul Caracal, la Tribunalul Olt, iar avocatul familiei Melencu a scos la iveală detalii incredibile despre complicii lui Gheorghe Dincă și despre tenativele de mușamalizare a cazului.

Autorul crimelor de la Caracal are complici care sunt în libertate- avertismentul a fost lansat de avocata familiei Luizei Melencu, adolescenta care ar fi fost s.echestrată și u.cisă în casa lui Gheorghe Dincă.

Și avocatul familiei Alexandrei Măceşanu, tânăra care a sunat la 112 să anunțe că este ținută legată, aduce acuzații cu privire la modalitatea în care s-a identificat ADN-ul victimei în butoiul din curtea cri.minalului.

După primele audieri de martori cu identitate protejată, avocatul familiei Melencu, Carmen Obârșanu, a făcut declarații uimitoare despre protecția din partea complicilor aflați în libertate și de pe urma cărora Gheorghe Dincă ar avea de câștigat.

„Au fost audiați doi martori, cei sub acoperire din arestul București care au învățat lecția care li s-a spus. Ei citeau din rechizitoriu și nu știau nici ordinea în care au fost date așa-zisele declarații date de către Dincă. Sunt montați de către DIICOT, să confirme o stare de fapt care nu corespunde realității. Dincă are niște complici care sunt în libertate. Acei complici știu să lucreze cu telefoanele mobile”, a declarat avocata familiei Melencu, potrivit Gândul.

Potrivit avocatei, Gheorghe Dincă habar nu are să lucreze cu telefonul mobil. Mai mult, avocata Carmen Obârșanu susține că Barbu Daniel, polițistul care l-a determinat pe Dincă să mărturisească crimele, este „creierul afacerii”.

„ În dosarul acesta, Barbu Daniel trebuie să ne explice de ce l-a pus pe Dincă să spună că a ars fetele. Cine i-a adus caiete lui Dincă în închisoare, pentru că am verificat și nu i-au fost aduse de familie acele caietete, în care el scria reclamațiile și denunțurile ”, mai spune avocata Obârșanu.

Avocatul rudelor Alexandrei Măceşanu, tânăra care în iulie 2019 suna la 112 ca să anunţe că a fost r.ăpită și vi.olată, spune că alţi martori ar fi o piesă cheie în puzzle-ul crimelor de la Caracal.

„Aşteptăm data viitoare să fie audiate cele două martore în calitate de doctori. Cele două care au făcut raportul medico-legal, să se pronunţe cu privire la modalitatea în care s-a depistat ADN-ul Alexandrei, cum şi-au dat seama că Alexandra este d.ecedată”, a spus Aurel Moldovan, avocatul familiei Alexandrei Măceşanu, potrivit Antena 3.

Familiile celor două victime se declară la capătul puterilor. Următorul termen în dosarul Caracal s-a stabilit pentru data de 12 ianuarie.