Depunerile de grăsimi nu sunt cauzate de mâncarea grasă!

Unica modalitate de a scăpa de celulită este să slăbiți, să vă alimentați corect și să respectați o dietă. Grăsimile nu se ard de la sine! Însă dieta le sperie pe multe femei… Ele își jertfesc sănătatea, frumusețea și viața personală pentru, aparent, mâncare gustoasă. Dulciurile, grăsimile, făinoasele…

Echipa noastră a selectat, în special pentru femei, o listă de exemple de mâncare pentru o alimentație sănătoasă. Toate bucatele sănătoase sunt prezentate în imagini și totul este clar: 4 mese pe zi și aproximativ 10 variante pentru fiecare dintre ele. Dacă vă veți alimenta în acest fel timp de o lună sau cel puțin 2 săptămâni, veți avea o siluetă de invidiat!

Nu veți fi nevoite să renunțați mâncare gustoasă!

Dejunuri

1. Ovăz cu nuci fără ulei și lapte. De preferat și fără miere. Dacă doriți ceva dulce, puteți adăuga câteva stafide și o priză de vanilie.

2. Omletă cu legume. Este permis ulei, dar puțin. Optați pentru ulei de măsline sau porumb.

3. Tartine cu pâine fără drojdii cu pui, cașcaval roșii. Cașcavalul poate fi înlocuit cu brânză de vaci degresată. O cafea cu lapte fără zahăr. Limitați consumul de cafea, dar o dată pe săptămână este permis să vă răsfățați.

4. Papanași fără făină și zahăr (făina trebuie înlocuită cu fulgi de ovăz mărunțiți, zahărul cu jumătate de banană). Nu prăjiți, ci coaceți papanașii. Puțin unt de arahide, puțină ciocolată neagră, jumătate de banană.

5. Ovăz cu stafide, fructe confiate și nuci.

6. Brânză de vaci degresată și kiwi. Mărul poate înlocui kiwi-ul.

7. Budincă de brânză: 250 g brânză de vaci, 2 ouă, 1 banană tăiată cuburi. Coaceți această minunăție hipocalorică timp de 15 minute la temperatura de 180°C sau 4 minute în cuptorul cu microunde.

8. Pancakes de ovăz! Acestea pot fi savurate în weekend, atunci când puteți prepara dejunul fără grabă. Mărunțiți în blender 1 pahar de ovăz, adăugați 1 ou și 1 banană. Prăjiți-le pe tigaia unsă cu puțin ulei. Puteți să le serviți cu puțină miere sau fructe de pădure.

9. Papanași, puțină smântână degresată, un măr.

10. Cicoare cu lapte și pancakes din ovăz cu iaurt, ,smântână și coacăze congelate.

Prânzuri

1. Orez brun cu fileu de pui și sos de soie. Fileul poate fi înăbușit cu condimente!

2. Hrișcă și budincă din legume și cașcaval tare.

3. Orez cu mazăre verde și scrumbie preparată la aburi.

4. Pește copt, legume, hrișcă.

5. Paste din soiuri de grâu dur, roșii, fileu de pui mărunțit în blender.

6. Supă Okroshka cu pui și verdeață!

7. Șnițel de pui cu hrișcă și salată din varză, castraveți și smântână.

8. Piept de pui preparat la aburi și salată de legume.

9. Pârjoale leneșe cu orez și pui.

Gustări: Iaurt degresat, Roșii, Măr copt cu brânză, Pâinici cu brânză de vaci degresată, castraveți și nuci, Brânză de vaci cu diferite nuci, Mere cu brânză și miere, Pâine fără drojdii, castraveți, carne degresată, cașcaval sau brânză de vaci, verdețuri. Sunt niște tartine excelente pentru o gustare!, Brânză de vaci degresată și fructe de pădure amestecate cu blender-ul, Kiwi, fructe uscate, iaurt degresat; Brânză de vaci cu banane și fulgi de cocos; Salată de legume cu pâine.

Cine

1. Pârjoale din pui cu dovlecei și ouă, salată de legume.
2. Pui și salată. Nu uitați, ulei foarte puțin!
3. Carne de vită cu morcovi și dovlecei.
4. Pui, broccoli și mazăre.
5. Ficat, ouă, mazăre și roșii.
6. Ruladă de pui cu legume și puțin cașcaval.

7. Pizza folositoare! Blatul obișnuit trebuie înlocuit cu un blat preparat din carne de pui tocată, amestecată cu ceapă, sare și piper, se unde cu smântână amestecată cu pastă de tomate. Deasupra puteți presăra roșii, ardei dulce, verdețuri, cașcaval.

8. Curcan cu legume. 9. Pește cu legume. 10. Brânză de vaci cu puține stafide.

Acest meniu pentru o alimentație corectă vă garantează cel mai bun rezultat. Veți slăbi treptat și sigur. Veți întineri și vă veți simți minunat! Respectarea unei alimentații sănătoase este destul de simplu!