O tânără româncă a speriat Italia! A devenit amanta unui italian invalid, apoi…

O româncă este acuzată că înșelat un italiat în vârstă de 57 de ani, invalid. Femeia l-a forțat să-i semneze cecuri în alb și să-i dea bani cash. Totul s-a întâmplat la Vetralla, provincia Viterbo, unde amândoi sunt rezidenți.

Femeia ar fi trebui doar să se ocupe de treburile casnice și să aibă grijă de bătrânul invalid, dar aceasta a profitat de condiția bărbatului și s-a gândit să obțină și ceva în plus.

„A intrat în casa mea ca îngrijitoare. Dar uneori am mers dincolo de simpla afecțiune care ne lega. Dincolo de mângâieri și ciupituri”, a explicat în sala de judecată bărbatul de 57 de ani, constrâns de ani de zile să stea în scaunul cu rotile.

„Mi-a prezentat-o în 2012 fostul prieten al fiicei mele. Sufăr de singurătate și invaliditatea mea totală mă făcea să mă simt rău: aveam nevoie ca cineva să se ocupe de mine. În toate sensurile”. Aşa a intrat în viața sa M.Z.

„Am stabilit un salariu de 250 de euro și o compensație de 50 de euro pentru fiecare prestație sexuală. Dar banii nu îi ajungeau niciodată: după o vreme a început să ceară mai mulți. Voia să-i dau numerar și să semnez pentru ea cecuri în alb. Chiar și sub amenințare”, spune italianul.

„A adus în casă niște bărbați. M-au bătut și îmbrâncit: de fiecare dată îi semnam acele cecuri în alb pe care ea le voia atât de mult”, declară bărbatul.

A fost agresat de patru ori, însă până la urmă a avut curajul să o denunțe.

„M-am dus la carabinieri și le-am povestit ce mi se întâmpla, dar apoi a trebuit să mă mut la Trento, la fratele meu. La Vetralla nu mai puteam sta. Îmi era frică și nici nu mai aveam bani să trăiesc. Am pierdut totul, am datorii și conturi de acoperit. Am rămas fără nimic: când am alungat-o din casă a luat cu ea chiar și chiuveta de la baie”, a încheiat bărbatul.