Cum să îl faci să te ceară în căsătorie, în funcție de zodia lui:

S-ar putea să ai un iubit și să visezi să te căsătorești, așa că aștepți și aștepți… Și el nu reacționează în nici un fel! Din fericire, există modalități de a-l convinge să o facă. Doar verifică semnul său zodiacal!

Berbec

Îl poți face să se căsătorească folosindu-te de niște intrigi nevinovate. Când el vede că are un rival, cineva care ar putea fi potențialul tău partener, atunci va începe să reacționeze mai repede! Doar spune-i ceva despre fostul tău iubit sau despre cineva care a încercat să te invite în oraș.

Taur

Taurul este un tip de „om de afaceri”. Trebuie să știe că dacă vă căsătoriți, face o afacere bună. De aceea, arată-i că ești demnă de compania sa. Nu purta haine murdare, vechi, lipicioase. În schimb, arată-i simțul practic și deciziile bune pe care le poți lua.

Gemeni

Acest tip de om probabil nu înțelege valoarea căsătoriei. El o asociază cu plictiseala și monotonia. De aceea trebuie să încerci să îl surprinzi. Evită serile plictisitoare în fața televizorului și propune-i mereu activități distractive.

Rac

Mama lui este idolul lui de neatins. El poate crede că nicio femeie nu o poate înlocui. De aceea ar trebui să o întâlnești cât mai curând posibil și să începi să îi imiți comportamentul sau cel puțin câteva dintre obiceiurile sale, cum ar fi un fel de gătit sau de a călca. Arată-i că după căsătorie va avea o viață similară (sau chiar mai bună!)

Leu

Este foarte greu să-i atragi atenția, totuși, cel mai bun mod de a face acest lucru este de a-i aprecia eforturile și de a-i evidenția toate calitățile. Fă-i complimente cât mai des și evită critica. De asemenea, ține cont de faptul că un Leu are nevoie de spațiu și timp pentru el din când în când.

Fecioară

Nu este un tip singuratic, asta e sigur. El și-a planificat deja viitorul cu o soție iubitoare și copii fericiți. Trebuie doar să te potrivești cu imaginea sa de familie. Cum să o faci? Încearcă să fii modestă, economică și plină de resurse. Cu siguranță nu dorește o femeie care îi va cere întotdeauna bani sau cadouri extravagante și foarte scumpe.

Balanță

Acest tip de om nu știe cu adevărat ce vrea de la viață. Sunt atât de multe femei în jurul lui tot timpul și fiecare dintre ele pare atât de atractivă… Cum să-l faci să te vrea doar pe tine? Nu ai de ales decât să îl pui în fața situației. Poate ar trebui să cumperi o rochie de mireasă sub pretextul că era la reduceri.

Scorpion

Apropie-te cât mai mult de el, poate un secret comun îl va face să nu vrea să se mai îndepărteze de tine. De asemenea, amintește-i că îl placi în fiecare moment.

Săgetător

Acest tip de bărbat dorește ca căsătoria să semene cu o călătorie neîncetată în jurul lumii. Dacă el ajunge să se plictisească lângă tine, pentru el înseamnă că dragostea a dispărut. Vrei să-l convingi să rămână cu tine pentru tot restul vieții? Atunci ar trebui să călătoriți mult și să nu aveți niciodată o întâlnire în aceleași locuri. Obiectivele voastre trebuie să fie similare!

Capricorn

Poți să uiți de o nuntă rapidă. Are nevoie de timp să se obișnuiască cu compania ta. Nu te poți aștepta la o nuntă după doi sau trei ani de relație. Cu toate acestea, atunci când decide să te prezinte familiei sale, atunci poți fi sigură că intențiile lui sunt într-adevăr serioase. Așa că profită și fii cea mai bună versiune a ta la acea întâlnire.

Vărsător

Prietenul tău Vărsător va dori să se căsătorească numai atunci când își dă seama că nu poate trăi fără tine. El visează la mai multă independență decât la viața de familie, de aceea ar trebui să-i spui că poate să aibă ambele lucruri în același timp! Trebuie să îl înțelegi, să îi permiți să-și întâlnească prietenii, să meargă la pub sau să aibă un hobby ciudat.

Pești

Trebuie să-i arăți că prima voastră întâlnire nu a fost accidentală și că sunteți destinat să fiți împreună. De asemenea, el vrea să fie un fel de Superman pentru tine, un adevărat erou! De aceea, nu ezita să îi ceri ajutorul și să îi arăți că ai nevoie de el.