Cum poți obține 20.000 de lei de la stat

Există soluții practice și inteligente pentru orice locuință, prin programul Casa Verde 2020. În cazul în care vreți să investiți în acest proiect, trebuie să fiți atenți la pașii pe care îi urmați. Astfel că, persoanele care își doresc implementarea unei instalații fotovoltaice de minimum 3 KW, pot primi o finanțare generoasă. Iată, ce proiecte poți finanța cu cei 20.000 de lei de la stat. Soluții practice și inteligente pentru orice locuință.

Ce înseamnă programul Casa Verde 2020 și cum funcționează
Pentru programul casa verde 2020 Voltech ajută persoanele fizice cu întocmirea dosarului de accesare a fondurilor. Acest program este despre instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice necesare producerii energiei electrice. Cei care își doresc să pornească acest proiect pot primi o finanțare de maxim 20.000 lei. Pentru această sumă, persoanele fizice trebuie să suporte prin contribuție lor doar 10%. Restul este finanțată de fondurile europene.

Avantajele participării la programul casa verde 2020 panouri fotovoltaice
Atunci când alegeți varianta panourilor fotovoltaice, trebuie să știți că aveți câteva avantaje esențiale. Puteți face o investiție pe termen lung, dar care vă ajută să recuperați costurile în timp. De asemenea, factura la utilități este mult mai mică. Puteți face economii la facturile de energie electrică. De asemenea, în timp, puteți recupera capitalul investit prin economii la facturile viitoare.

Acest sistem montat este format din module, cunoscute și sub denumirea de panouri fotovoltaice și invertoare. Sunt compuse din celule fotovoltaice care transformă energia solară în curent electric.

Câtă energie produsă este plătită consumatorilor casnici?
Panourile fotovoltaice pot fi instalate pe acoperișul casei, pe fațadă sau pe sol. Totul depinde de cum hotărâți să le poziționați. Trebuie să țineți cont că plata se calculează pe baza unor parametri specifici. De asemenea, prețurile variază în funcție de prețurile pe piață la energia electrică

-Sistemul fotovoltaic prin programul casa verde are următoarele componente importante

-Generatorul de curent electric, adică panourile fotovoltaice.

Regulatorul de încărcare care are rolul cel mai important în acest ansamblu

-Invertorul sinusoidal. Are rolul de a transforma curentul continuu în curent asemănător cu cel din rețeaua națională. Acestea sunt cu undă sinusoidală pură și undă sinusoidală modificată. Frigiderele, aspiratoarele nu sunt afectate de invertoarele cu undă sinusoidală.

„Pentru o bună funcționare a panourilor fotovoltaice prin programul casa verde pentru persoane fizice, este recomandat să spălați panourile o dată la șase luni. În locurile unde este mult praf, unde apa de ploaie, ideal ar fi să reușiți să spălați panourile o dată la patru luni”, este recomandarea specialiștilor voltech.ro.