Unde locuiește Mircea Badea

Toată lumea îl cunoaște pe Mircea Badea, dar te-ai întrebat vreodată unde locuiește cu iubita lui, Carmen Brumă? Jurnalistul a recunoscut tot! „Am fost sărac de mic. E adevărat, trăiesc într-o casă mare…”

Mircea Badea a dezvaluit in timpul emisiunii sale ca nu isi permite sa isi cumpere o casa asa cum isi doreste si din acest motiv locuieste in chirie.

Poate ca multi au crezut ca Mircea Badea are o casa mare, la fel ca ceilalti jurnalisti cunoscuti, dar se pare ca realizatorul TV sta tot in chirie.

In timpul emisiunii sale, acesta a dezvaluit ca i-ar fi placut sa isi cumpere o casa mare, dar nu isi permite. Iar credit la banca nici nu se gandeste sa isi faca.

„Nici eu nu sunt smerit şi nici modest. Mi-ar plăcea după ce am trăit foarte mulţi ani practic într-o carceră, că asta a fost, am fost sărac de mic, ce să fac, se întâmplă. Puteam să mă nasc în Angola, era mai rău. Nu pot să spun că sunt foarte nervos că am fost sărac în România. Deci, eu stând atâţia ani într-un spaţiu foarte mic şi fiind foarte neîndemânatic şi un pic claustrofob, mi-ar plăcea să trăiesc într-o casă mare. E adevărat, trăiesc într-o casă mare, închiriată. Nu mi-am permis să-mi cumpăr o casă mare şi nu am vrut să fac nici credit la bancă”, a spus Badea.