Cum a transformat o fetiță de 11 ani o rulotă veche într-o locuință

Incredibil ce a putut să construiască această fetiță de doar 11 ani în vacanța de vară. Poate fi o sursă de inspirație pentru mulți tineri.

Cum majoritatea activităților de vară sunt anulate anul acesta, mulți copii au încercat să găsească modalități de a-și ocupa timpul, fără telefoane și tablete, scrie NY Post.

Lauren Nelson, în vârstă de 11 ani, din SUA, a petrecut ultimele două luni transformând o rulotă abandonată de vecinul său într-o casă minimalistă, după ce a fost inspirată de o revistă de păpuși American Girl.

Lauren Nelson le-a arătat părinților mica rulotă VW, care era de vânzare pentru 650 de dolari, însă tatăl a protestat spunând că-ți poți lua propria rulotă cu acești bani. Fata a reușit să vândă lucruri și să ecnomisească 400 de dolari, negociind cu proprietarul vehiculului să-l primească la acești bani.

 

Cum și-a amenajat fetița locuința proprie
Odată intrată în posesia rulotei de 20 m pătrați, fata a curățat-o și amenajat-o cu ajutorul părinților și al prietenilor. În mod surprinzător, întreaga renovare a costat doar 400 de dolari, Lauren căutând pe Pinterest idei de design. Rulota are și dormitor și baie.

„Am fost dornică s-o am, îmi doream foarte mult un loc în care să-mi pot petrece timpul, ca și cum ar fi propria mea casă”, a mai spus fata, care și-a denumit creația “Camp Hygge”.
Mama lui Lauren, Aimee a precizat pe Facebook că a ajutat-o și ea cu unele elemente de decor – perne, cearceafuri, covoare – cadouri de la zile de naștere. Mama, care s-a declarat impresionată de abilitățile de design interior ale fiicei sale s-a arătat totuși mirată că Lauren nu a făcut transformări și în casa părintească: „Dar nu înțeleg de ce casa mea nu arată așa!”