Răspunsul primit de la autorități de o femeie din Slobozia după 15 ani de când a depus solicitarea pentru construirea unei case

O femeie din Slobozia a primit după 15 ani răspuns la solicitarea făcută autorităților ca să își construiască o casă
O lege din 2003 prevede că tinerii cu vârsta între 18-35 de ani pot beneficia în mod gratuit de teren de la stat pentru a-si construi o casă. Legea a fost modificată în 2013 astfel: “Suprafețele de teren care pot fi atribuite tinerilor pentru construirea unei locuințe proprietate personală, potrivit prevederilor art. 1, vor fi cuprinse între 150 metri pătrați si 300 metri pătrați în municipii sș sectoarele municipiului Bucuresti, între 250 metri pătrați și 400 metri pătrați în orașe și între 250 metri pătrați și 1.000 metri pătrați în comune sș satele apartinătoare unităților administrativ-teritoriale”.

Femeia a depus cererea în 2005 la primăria Slobozia, județul Ialomița. Au trecut anii… 15 la număr și, în sfârșit, aceasta a primit și răspunsul pe care l-a așteptat! Rândurile citite în documentul oficial au șocat-o. Și asta pentru că autoritățile i-au transmis că este prea în vârstă pentru a mai beneficia de lege.

Deși s-a simțit umilită de statul român, femeia a făcut haz de situație în care se află și a publicat documentul pe Facebook; postarea a stârnit indignare și zeci de comentarii.

Sursa: cancan.ro