Unde locuiește acum Angela Similea

Angela Similea a avut parte de un lanţ de ghinioane. A rămas văduvă şi a pierdut mai multe proprietăţi din cauza unor datorii la bancă. De atunci şi-a scos casa la vânzare şi locuieşte pe la prieteni.

Angela Similea (74 ani) pare un munte de răbdare şi de putere. A fost urmărită de ghinion în ultimii ani, dar nu s-a lăsat doborâtă de probleme. A pierdut mai multe proprietăţi şi a înfruntat totul cu tărie. De când a rămas văduvă nu a mai călcat în vila în care a stat cu soţul ei, politicianul Victor Surdu.

Vila din zona Gării de Nord, unde stă acum artista

Pur şi simplu nu a putut locui singură în palatul imens din comuna Belciugatele. Artista s-a mutat în zona Plevnei, în vila unor prieteni care locuiesc peste hotare şi s-au oferit să o ajute. Au trecut 9 ani de când a plecat din vila cu 16 camere din satul Mataraua. Tot de atunci încearcă să lase în urmă necazurile prin care a trecut şi să se bucure de viaţă. Ca să scape de datorii, la 1 septembrie 2014 şi-a scos casa la vânzare. A cerut 750.000 euro, dar a lăsat la preţ, în speranţa că o va vinde. Au trecut 6 ani şi tot nu a reuşit să o dea.

Coşmarul artistei a început în anul 2009. Angela Similea şi regretatul ei soţ, Victor Surdu, nu au mai putut plăti ratele la bancă şi au acumulat datorii imense, pentru creditul contractat în anul 2007, de 700.000 de euro. Însă o problemă nu vine niciodată singură. Tot în acest an i s-au îmbolnăvit mama, Gherghina, şi soţul, Victor Surdu. I-a pierdut pe rând: întâi mama, apoi soţul, apoi naşul de cununie şi unul dintre fraţi. A rărit apariţiile publice, iar anul trecut s-a lăsat de cântat. Totul a culminat luna aceasta, când a pierdut procesul pentru averea rămasă de la Victor Surdu.

Sursa: click.ro