Proiect pentru casa de vis mica cu o suprafata de 38,2 mp

Pentru iubitorii caselor construite in zonele montane, pe loturi de teren inguste care cer anumite coordonate constructive, va propunem astazi un design de casa din lemn mica, cocheta dar si moderna. Proiectul propus de noi a fost gandit pentru o casa mica de 38.2 mp locuibili, edificata pe o suprafata de teren de 200 mp.

Această locuintă poate servi drept casă de vară sau pe tot parcursul anului pentru a permite o vacanță convenabilă chiar si  în timpul iernii fiind prevazuta cu incalzire. Casa cu design modern si elegant are regim de inaltime parter, si a fost gandita sa aiba o suprafata construita de 46.84 mp, si o suprafata locuibila de 38.2 mp.

Conform planului architectural această casă mică este compartimentată in : hol de 4 mp,  grup sanitar de 4,2 mp, dormitor de 10.1 mp, living tip open space de 13.1 mp si o bucătarie de 6.2 mp si veranda exterioară acoperită de 8.28 mp.

La interior in living , semineul este situat central și permite încălzirea întregii suprafețe a casei fara a fi nevoie de alte mijloace de incalzire.

Proiectul acestei case mici are structura realizată din ziduri de piatră cioplită decorativă fixată pe mortar din ciment. Este proiectată pe schelet din lemn de brad, pereții casei sunt izolati cu vată minerală si placati cu lambriuri decorative din lemn. Acoperisul este tip sarpantă din lemn acoperită cu tablă Lindab , loc special pentru hornul construit din caramidă si burlane metalice pentru colectarea apelor pluviale. In partea laterală  casa este proiectat cu o verandă acoperită unde este construit un gratar din caramidă.Veranda poate fi amenajată cu un mic loc de luat masa, ideal mai ales la ocazii.

Tamplaria usilor si ferestrelor este din lemn stratificat si geam termopan permitind o izolatie fonică ideală pentru persoanele care vor să se deconecteze de zgomotele exterioare.

Planul casei: