Imperiul Halep se extinde la malul mării! Un nou bloc ridicat de familia sportivei

Familia Simonei Halep joacă tot mai tare pe piața imobiliară. După cartierul ridicat de fratele sportivei, iată că și vărul acesteia a scos la vânzare apartamente pe malul mării, într-o zonă în plină dezvoltare: între Mamaia și Năvodari.

George Halep vrea să dea lovitura pe piața imobiliară cu prețuri extrem de avantajoase într-un bloc situat foarte aproape de Marea Neagră. Acesta vinde cu 59.000 euro un apartament de 51 mp plus o terasă de 38 mp, cu 63.000 euro un apartament de 72 mp și cu 80.000 euro un apartament de 107 mp.

Blocul ridicat de vărul Simonei Halep este situat la doar 150 metri de plajă și se vând ”la alb”, cu posibilitate de predare la cheie. Poiectul este finalizat luna trecută iar proprietarul se așteaptă ca până vara viitoare, apartamentele să se vândă într-o proporție destul de mare.

George Halep a contruit și în Constanța
George Halep este un investitor cunoscut în zona Contanța. Presa locală a scris despre un conflict pe care acesta l-a avut în 2018 cu mai multe ONG-uri care s-au împotrivit contruirii unui bloc pe Faleza Nord, într-o zonă de case. Până la urmă, acesta a trebuit să renunțe la proiectul inițial și să ridice o clădire cu doar două etaje. De asemenea, el a mai vrut să ridice un bloc cu 4 etaje pe un teren de lângă Hanul Balcan, inițiativă care s-a lăsat, de asemenea, cu scandal.

Fratele Simonei Halep are mai multe blocuri în Mamaia
Până la urmă, George s-a concentrat pe zona Mamaia Nord, acolo unde și Nicolae, fratele Simonei Halep, a ridicat un cartier de blocuri. Proiectul s-a dovedit a fi un adevărat succes, apartamentele fratelui Simonei vânzându-se ca pâine caldă. Și dacă, inițial, acesta își propusese să ridice un singur bloc, ulterior el a cerut aprobare de la primărie pentru edificarea altor două clădiri, în apropierea primeia. În acest moment, familai Halep este considerată una dintre marile jucătoare în domeniul imobiliar, în Constanța, Năvodari și Mamaia.