Imagini cu apartamentul de lux a lui Selly

Selly este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri români. În ultima perioadă, el a fost în centrul atenției pentru criticile pe care le-a adus sistemului de învățământ din România. Cu BAC-ul proaspăt luat cu notă mare, vloggerul român este pregătit pentru un alt pas important din viața lui. Andrei Șelaru a decsi să se mute în București.

  

Selly și-a închiriat un apartament în Pipera pentru o perioadă de 6-7 luni, până își va găsi un apartament sau o casă pe care o va cumpăra. Tânărul nu a putut să-și ascundă entuziasmul și a postat mai multe videoclipuri la secțiunea de InstaStory.

„Este oficial, fratele vostru este mutat la București într-o chirie temporară până îmi găsesc apartament, pentru că nu am avut timp să mă uit ce vreau să cumpăr exact. Mi-am găsit o chirie foarte, foarte drăguță. Astăzi, proprietarul îmi dă cheile, o să vă arăt totul pe story și cred că fac și un vlog. Cam așa arată apartamentul meu: 90 mp, frumos, în Pipera, două camere, două băi (…) E un apartament foarte drăguț. Sunt foarte fericit că, în sfârșit, după atâtea durmuri cu mașina și cu trenul m-am mutat la București. O să stau aici pentru 6, 7 luni, probabil, până îmi găsesc ceva de cumpărat care să-mi placă. Domane, sunt atât de fericit!”, a povestit Selly pe pagina lui de Instagram.

Sursa: wowbiz.ro