O casă de vis mică si elegantă de aproape 60 m2 – proiect detaliat

Astăzi dorim să vă prezentăm o casă de vis de numai 57 metri pătrati ce iese in evidentă imediat. La prima vedere această casă de vis poate părea mică – cam cat un apartament cu două camere sau o garsonieră confort 1 – dar in realitate, comportimentarea si utilarea casei o transformă intr-o locuintă practică si spatioasă.

Casa de vis de astazi este dovada clară că nu avem nevoie de bani multi pentru a ne construi locuinta mult visată si că putem să avem o casă de vis elegantă, cochetă, mică, utilată cu tot ce trebuie chiar si cu bani putini.

In plus noi nu vă recomandăm sub nici o formă să vă construiti case mari pentru ca in timp copii pleacă la casele lor si va fi greu să faceti curat si să intretineti o casă mare.

Locuinta de astazi are un singur nivel si putem spune ca este ideală pentru o familie mică. Ea are două dormitoare, o baie, o bucătarie si o sufragerie.

Ce părere aveti despre aceasta casă de vis mică? Ati locui in ea ? Ce credeti că ii lipseste sau ce ati mai adauga la ea? Asteptam părerile voastre in rubrica de comentarii. Daca v-a placut această casă de vis mică vă invităm să o distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Vă multumim pentru că ne urmăriti.

Sursa: icreatived.com