Cum arată vila „secretă” a lui Silviu Prigoană

Silviu Prigoana a facut multi bani din media si din firma de salubritate, insa putini stiu ca omul de afaceri a fost un mare jucator si pe piata imobiliara.

Silviu Prigoana a investit in imobiliare

De ceva ani, Siviu Prigoana s-a retras din lumea afacerilor, cel putin oficial, lasandu-l pe fiul lui cel mare, Honorius, sa aiba grija de companiile pe care el le-a infiintat.

O buna parte din profitul facut de-a lungul timpului in zecile de firme in care era asociat a plecat spre zona imobiliara. In 2012, cand si-a publicat declaratia de avere ca deputat, Prigoana detinea nu mai putin de 10 imobile in Bucuresti, Ilfov si Cluj si tot atatea terenuri in mai multe judete din tara. Una dintre casele pe care Prigoana le declara la acea vreme si despre care nu s-a stiut mare lucru pana acum, este una cu adevarat speciala.

Aceasta este casa lui Silviu Prigoana din sectorul 1

Vila lui Prigoana se afla intr-o zona de lux din Bucuresti, are 170 mp si a fost achizitionata de omul de afaceri in 2007, in plin boom imobiliar. A fost luata „la pachet” cu vila pe care a cumparat-o de la Dinu Pescariu si in care locuieste si acum, in sectorul 3, ambele case fiind preluate de acesta in acelasi an. Despre vila din sectorul 1 s-a vorbit insa, mai putin, mai ales ca Silviu sau familia lui nu a locuit niciodata aici. In prezent, un astfel de imobil se vinde, la pretul zonei, cu aproximativ 300.000 euro.

Prigoana e acum mai preocupat de viata de familie

Timp de cativa ani, Silviu a inchiriat vila din sectorul 1 cu o suma frumusica – aproximativ 2.500 euro pe luna, adica 30.000 euro pe an. In prezent, in casa respectiva locuieste seful uneia dintre cele mai mari companii de constructii din Romania.