Jador, în lacrimi. Motivul pentru care nu-și va mai face casă anul acesta

Jador nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a plâns de dorul părinților săi. Cântărețul a transmis că are de gând să-i convingă se se mute cu el și a explicat și motivul pentru care nu-și va mai face casa mult visată anul acesta.

Deși are sute de fani atât în România, cât și în străinătate, probabil puțini știu despre Jador că este o fire extrem de sensibilă. Cântărețul se lasă copleșit de fiecare dată de emoții atunci când vine vorba despre cele mai importante persoane din viața lui: membrii familiei sale.

Jador a povestit la „Antena Stars” că de curând a participat la un priveghi, după ce tatăl unui prieten bun de-al său a murit. Evenimentul trist l-a făcut pe artist să conștientizeze faptul că nu petrece atât de mult timp pe cât ar vrea cu părinții și frații lui, motiv pentru care a început să plângă. Vedeta nu a mai stat pe gânduri și și-a contactat părinții de la 04:00 dimineața, ducându-le dorul.

„I-am dat mesaj lui tata dimineață, la 04:00. Am plâns ca prostul. Nu petrec timp cu mama, tata și frații mei. I-am zis să facă tot posibilul să vină mâine că mi-e dor de voi. Nu mai puteam să stau fără ei. I-am chemat și o să vină la unchiul meu și o să-i pun să doarmă la mine”, a spus Jador la „Antena Stars”.

De ce a anulat Jador costruirea casei
Așa cum probabil știți, Jador voia să-și construiasă o casă anul acesta. Ei bine, artistul s-a răzgândit, spunând că o va face anul viitor, pentru că, potrivit tatălui său, toamna nu este o perioadă tocmai bună pentru acest lucru. În același timp, manelistul a dezvăluit că-și va cumpăra un apartament și dorește ca părinții lui să se mute cu el.

„M-am hotărât, nu-mi mai ridic casă că e toamnă și nu e bine că cică se usucă, mi-a zis tata. Din primăvară o s-o ridic. Acum o să-mi cumpăr un apartament mai mare și la anul o să-mi ridic casa. Vreau să le propun mamei și tatei să se mute cu mine, dar nu o să vrea niciodată”, a adăugat el.