Pe ce sparge Cabral banii

În urmă cu mai bine de doi ani, Andreea și Cabral Ibacka s-au mutat într-o casă nouă. Se întâmpla la puțin timp după ce au aflat că vor deveni părinții unei fetițe care s-a născut în decembrie 2018.

Casa, aflată într-un cartier mărginaș al Bucureștiului, este una spațioasă, care i-a permis lui Cabral să-și pună în plan un vis. Astfel, la finalul verii anului trecut, în subsolul casei, Cabral și-a făcut propria sa cameră, așa cum și-o visa. Este locul în care Cabral poate să filmeze, pentru că este echipat cu proiectoare, camere video profesionale și tot ce trebuie pentru această activitate, dar se va și putea juca în voie cu prietenii.

Pentru această pasiune a lui, Cabral a cheltuit peste 15.000 de euro și a angajat un adevărat profesionist, care i-a construit două PC-uri pe perete. Cel care a făcut ”colțul de gaming” al lui Cabral este Dani Vancu, care s-a lăudat cu creațiile sale deosebite. ”I-am făcut lui Cabral cele mai epice PC-uri pe perete”, este titlul sub care Dani Vancu a postat pe canalul său de Youtube, trei filmulețe care arată diferite etape ale procesului creației celor două PC-uri și ale întregului ansamblul de echipamente.

Câți bani câștigă Cabral de la Pro Tv
Cabral este prezentatorul show-ului ”Ce spun românii” de la Pro Tv. Conform Cancan, Cabral primește, lunar, 10.000 de euro ca prezentator al show-ului. Vedeta și-a încercat norocul și în afaceri, dar nu prea a avut succes, scrie respectiva publicație.

A sperat să dea lovitura cu firma Kiai Magic SRL, specializată în comerţul cu amănuntul în magazine. De când a fost înfiinţată, această societate comercială i-a provocat, însă, doar pierderi lui Cabral, acestea fiind de aproximativ 100.000 de euro în ultimii 10 ani.