Cum arată apartamentul cu două camere a lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu trăiește acum modest, într-un apartament de două camere de la marginea Bucureștiului, cu chirie. Nu mai are palatul de la Izvorani și mașinile luxoase. Dar nu este deloc trist! Ba chiar se declară fericit. Și nu-i lipsesc acele elemente ale opulenței.

Irinel Columbeanu este un om normal, care spune pe față lucrurile bune și rele din viața lui. Ba chiar dă și o notă de ironie povestirii la Vorbește lumea, emisiune moderată de Adela Popescu și Cove, pe Pro TV. ”Nu m-a interesat aspectul financiar. Averea… Nu plecăm cu ea după noi. Eu nu am pierdut speranța. Bunurile astea pierdute, toate, nu mă interesează. Casa de la Izvorani, terenurile din județul Ilfov… Nu eu le-am pierdut pe ele, ci ele m-au pierdut pe mine”, spune Irinel Columbeanu.

Acum locuiește într-un apartament care are o suprafață aproape cât baia pe care Irinel o avea la vila din Izvorani. Și petrece mult timp în bucătărie, lucru care nu se întâmpla în vremurile de glorie. ”Petrec în bucătărie mai mult timp decât la Izvorani. Învăț. Știu să gătesc picioare de crab, caracatiță, rață… Bucătăria de la Izvorani e comparabilă cu apartamentul de acum”, a spus Columbeanu, dar a ținut să adauge: ”Nu m-am născut în Rolls, în vilă sau în alte mașini!”

Cât despre cum își câștigă banii de existență, Irinel Columeanu a dat un scurt răspuns: ”Mă descurc!” Tot el a mai reunoscut că ”nu-i o situație plăcută în care să mă complac, dar să știți că sunt unele avantaje”. De remarcat că în micuța baie, Irinel Columbeanu a pus niște trandafiri roz, pentru prietena lui, de altfel foarte frumoși. Probabil tocmai îi cumpărase și, rapid, i-a pus în apă, pentru că erau fixați într-un pet de Borsec.