Cum arată casa lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a fost filmată în timp ce mergea în genunchi în casa lui Alex Bodi. Imaginile au fost urcate azi pe Instagram Stories de fosta prezentatoare TV, iar acestea au fost însoțite de un mesaj… Mesaj care are legătură cu adevărul din spatele acestui video inedit.

În vârstă de 38 de ani, Bianca Drăgușanu se numără printre vedetele din showbiz-ul mioritic care și-au făcut cont de TikTok în perioada izolării. Iar astăzi, ea a distribuit pe Story-ul de la Instagram un clip mai vechi, realizat pe când locuitorii României aveau voie să iasă din case doar cu declarație. După cum puteți vedea în video-ul de mai jos, diva s-a filmat cu multe sacoșe pentru cumpărături și… ca să nu fie observată de partenerul ei de viață, a renunțat la tocuri și a mers în genunchi prin spatele canapelei pe care acesta se afla. “Me after quarantine #shopping #fun #inlove #heels #friends #home (n.r.: Eu, după carantină #cumpărături #distracție #îndrăgostită #tocuri #prieteni #acasă)” este descrierea pusă de fosta prezentatoare de la Kanal D la filmarea de mai jos care se pare că a fost făcută de una dintre apropiatele sale.

@bianca.dragusanu1Me after quarantine ##shopping ##fun ##inlove ##heels ##friends ##home

♬ Gangsta’s Paradise (feat. L.V.) – Coolio

Alex Bodi s-a căsătorit civil cu Bianca Drăgușanu pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare a divorțat de afaceristul din Mediaș la notar pe 10 martie 2020. După ce s-au separat oficial, ei s-au împăcat, însă… relația s-a destrămat din nou și, la fel ca în trecut, el s-ar fi întors în brațele afaceristei Daria Radionova.