Viorel Lis, probleme grave de sănătate! Ce s-a întâmplat cu fostul edil al Capitalei, fix de ziua lui

Problemele de sănătate îi dau mari bătăi de cap lui Viorel Lis. Ce s-a întâmplat cu fostul edil al Capitalei, fix de ziua lui de naștere? Chiar el a spus la Antena Stars.

Viorel Lis nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind fără îndoială un nume consacrat în lumea mondenă. Deși astăzi trebuia să fie zi de mare, mare veselie pentru fostul edil al Capitalei, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă în ultima perioadă, soțul Oanei Lis nu s-a putut bucura deloc de cei 78 de ani împliniți.

Se pare că Viorel Lis se confruntă cu o semi-p..reză în zona picioarelor. Fostul primar a făcut declarații la Antena Stars și a declarat că are dureri groaznice, iar din cauza acestora abia mai poate să meargă uneori. Chiar și așa, deși problemele de sănătate nu-i dau deloc pace, Viorel este fericit că soția sa este în permanență lângă el și îl ajută cu tot ceea ce are nevoie.

”Nu pot să petrec din mai multe motive. În primul rând, și mie, și Oanei, ne este frică de acest v…r.s, și în al doilea rând, am unele probleme de sănătate. Sunt bine, dar am probleme, am un fel de semi-p..reză, trebuie să mă duc la un doctor, ori să mă opereze, ori să fac recuperare. Este la picioare, am dureri groaznice și merg foarte greu, câteodată nici nu pot să merg. Oricum, ce este bine pentru mine, e că o am pe Oana lângă mine, care nici nu mă așteptam să fie atât de aproape de mine și să am atâta ajutor din partea ei”, a declarat Viorel Lis la Antena Stars.

Totodată, Viorel Lis a precizat că rezultatul analizelor pe care și le-a făcut nu a fost deloc unul bun și că, înainte de orice intervenție, trebuie să se vac…ineze împotriva v..r..sului.

”Am o fată care este plecată în America, un băiat care e la casa lui, deci cam pe Oana o am, singură. Oana este lângă mine din toate punctele de vedere. Când se termină pandemia, vreau să-mi fac o zi, dar cred că atunci când fac 8 ani, pardon, 80 de ani. Am probleme, în sensul că am făcut analizele, sunt destul de urâte și am două posibilități, dar nu pot să fac nimic până când nu fac vac..inul, pentru că mi-e frică și mie, și Oanei”, a mai adăugat soțul Oanei Lis.