Vladimir Putin, despre când se va termina totul! Liderul rus a pus condiții dure

Toată lumea așteaptă pacea între Rusia și Ucraina, după ce în urmă cu șase zile s-a pornit răz.boiul. Vladimir Putin repetă care sunt condițiile în care atacul asupra țării vecine României va fi încheiat.

Ucraina e în teroare de șase zile, din momentul în care armata rusă a pătruns pe teritoriul ucrainean și a făcut dezastru. Toată lumea speră ca acest atac să se încheie cât mai repede, însă Vladimir Putin are condiții dure.

El e precizat din nou care sunt aceste condiții prin care va pune stop răz.boiului cu Ucraina. Liderul rus a afirmat că Ucraina trebuie să recunoască regiunile separatiste din estul țării, iar totodată, să recunoască suveranitatea Rusiei asupra Crimeei.

Luni au avut loc primele negocieri între delegația rusă și cea ucraineană, însă s-a încheiat fără vreun progres, urmând ca miercuri să aibă loc o nouă rundă de negocieri.

Un dezastru pentru omenire ar putea avea loc dacă Vladimir Putin va ordona atacul cu bom.ba nu.cleară. Liderul rus a ordonat intrarea în alertă de luptă în ceea ce privește forțele nu.cleare.

Acest lucru ar reprezenta o catastrofă pentru Ucraina, dar și pentru țările vecine, însă va avea efecte uriașe asupra întregii planete.