Scandal mare în celula în care se află acum Elena Udrea şi Alina Bica

Elena Udrea şi Alina Bica au fost prietene, apoi au fost împreună cercetate penal în România şi tot împreună au fugit în Costa Rica, unde au cerut statut de refugiat politic.

Acum, tot împreună, Elena Udrea şi Alina Bica, au fost reţinute de autorităţile din Costa Rica şi se află, de o săptămână, în aceeaşi celulă.

Deşi atunci când au ajuns în Costa Rica, Elena Udrea şi Alina Bica au fost prietene, cele două locuind chiar împreună pentru o perioadă, milionarul român Cornel Tăbăcaru a mărturisit că româncele s-au certat.

Omul de afaceri român Cornel Tăbăcaru, rezident în Costa Rica, a povestit la Antena 3, în urmă cu câteva zile, că el a s-a întâlnit de mai multe ori cu româncele şi că acestea au locuit o vreme împreună, însă în urma unor conflicte au hotărât să se mute separat. ”Bica nu era de acord cu chestiile acestea ale Elenei, cu apariţiile în presă, cu interviul şi pozele din VIVA. Îi reproşa mereu Elenei Udrea asta. Locuiau separat acum, chiar dacă în apropiere una de cealaltă”, a povestit Cornel Tăbăcaru.

Reproşurile Alinei Bica se pare că erau întemeiate. Faptul că Elena Udrea era mereu în atenţia presei, dădea interviuri şi făcea poze, este şi motivul pentru care Dragoş Dolănescu, parlamentar în Costa Rica, crede că româncele au ajuns în atenţia autorităţilor costaricane şi până la urmă reţinute şi apoi arestate.

Elena Udrea şi Alina Bica, în închisoare în Costa Rica: ”Sunt şocate!”
În aceste condiţii, probabil că atmosfera din celula în care se află Elena Udrea şi Alina Bica nu este una tocmai bună, mai ales că tensiunile existau dinainte.

De altfel, un oficial din Costa Rica, într-o declaraţie făcută în urmă cu o zi pentru emisiunea lui Mihai Gâdea dădea informaţii despre cele două romance aflate în închisoare: ”Sunt foarte şocate!”

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute de poliţiştii din Costa Rica, miercuri, pe stradă, la diferenţă de circa o oră. Mai întâi a fost reţinută Elena Udrea, care se afla la plimbare cu mama, iubitul şi fetiţa lor, apoi, Alina Bica a fost oprită în trafic. Ambele se afla chiar în apropierea locuinţelor.