Riști să-ți pierzi partenerul! – Iată 6 lucruri pe care să NU le faci ca să nu te părăsească

Nu permite ca partenerul tău de viață să se transforme într-un simplu coleg de cameră. Nu e greșit să fii relaxat în căsnicie, dar dacă nu te străduiești ca romantismul să fie constant în relația voastră, vei realiza că, la un moment dat, a dispărut complet. Iată 6 lucruri esențiale pe care să eviți să le faci dacă vrei să ai o relație ideală:

1. Ai o atitudine greșită

Există femei care cred că lumea nu le datorează nimic. Se plâng extrem de des. Sunt răutăcioase cu partenerul lor și nu-i prea zâmbesc niciodată. Niciun bărbat nu își dorește o astfel de parteneră. Partenerul lor va ajunge să se distanțeze sau chiar să rupă relația cu ele.

2. Nici măcar nu încerci să arăți bine

Nu e mare lucru dacă te îngrași puțin, e normal atunci când amândoi vă simțiți confortabil în pielea voastră. Nu putem sta însă în pijamale toată ziua și să uităm să ne spălăm pe cap o săptămână. Nimeni nu e perfect, dar e important să arătăm bine, dacă nu pentru altcineva, măcar pentru noi înșine.

3. Nu-i acorzi suficientă atenție partenerului tău

Poți ajunge foarte ușor să fii ocupată cu familia, serviciul sau alte treburi. Odată cu trecerea timpului, viața noastră e posibil să ajungă extrem de haotică și să ne închipuim că partenerul nostru va rămâne alături de noi orice ar fi. Ai grijă să nu-l faci să se simtă că nu e prioritatea ta măcar câteva ore în fiecare zi.

4. Nu faceți amor aproape niciodată sau e plictisitor

Chiar dacă există momente în care nu te simți bine sau ești obosită, să faci amor e o parte importantă a unei relații și e nevoie de dedicație din partea ta. Cuplurile trebuie să se distreze mai mult, iar oamenii ocupați trebuie să-și facă timp și pentru această parte a relației lor dacă vor să aibă una armonioasă.

5. N-ai deloc simțul umorului

Relaxează-te. Relațiile trebuie să fie distractive. Umorul te ajută să scapi de stres și te scapă de povara problemelor serioase cu care ne confruntăm în fiecare zi. Cu toții avem vieți haotice, dar dacă râzi alături de partenerul tău, veți avea o relație mai solidă și o conexiune mai puternică.

6. Nu-ți place să te joci

Chiar dacă la început erai o fată amuzantă, alături de care partenerul tău se distra la maximum, acum ești îngropată în treburi și nu mai ai chef de nimic altceva.Gătiți ceva împreună și dă-i câteva săruturi și o palmă peste foc ca să faci lucrurile mai excitante. Învață să fii din nou creativă ca să-l atragi.