Raluca Tănase de la Bambi a prins-o pe Adelina Pestrițu cu iubitul ei

Adelina Pestrițu a ajuns, cu sau fără voia ei, subiect de discuție la „Bravo, ai stil! Celebrities”. În sezonul în care au concurat Raluca Tănase și Andreea Tonciu, declarațiile picante erau la ordinea zilei. Andreea este o tipă foarte vocală și asumată, așa că nu s-a ferit nicio clipă să spună lucrurilor pe nume.

Adelina Pestrițu a atras mereu atenția asupra ei și este una dintre cele mai vizibile vedete de la noi. De ceva ani buni, Adelina s-a retras din televiziune și a început o carieră în online. Se pare că a fost cea mai bună decizie pe care o putea lua, având în vedere că îi merge din ce în ce mai bine.

Eforturile pe care Adelina Pestrițu le-a depus în online i-au fost apreciate mereu. Astfel, vedeta a reușit să primească una dintre cele mai importante distincții pentru un om al online-ului. Mână în mână cu succesul din viața profesională merg și reușitele din viața personală. Adelina are o familie frumoasă, iar fetița ei, Zeni este cea mai mare mândrie a ei.

Adelina Pestrițu, demascată de Andreea Tonciu
Adelina Pestrițu și Virgil Steblea sunt suflete pereche și se înțeleg de minune. Cei doi s-au întâlnit fix la momentul potrivit, iar de atunci sunt de nedespărțit. Totuși, înaintea lui Virgil, vedeta a avut o viață sentimentală care a fost mereu în atenția publicului.

Despre un astfel de capitol a adus vorba Raluca Tănase, pe vremea când era la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Povestea unei concurente i-a adus aminte vedetei ca și ea a trecut printr-un astfel de episod.

„Am trecut prin acest episod. Nu i-am prins chiar în pat. Prietena mea s-a combinat cu actual, atunci, al meu. Nu i-am prins în fapt, dar i-am prins că sunt împreună. Ieșeam împreună. Nu mai contează, că a trecut.”

Raluca a evitat să spună despre cine este vorba, dar Andreea Tonciu nu s-a putut abține. Vedeta a fost provocată de Cătălin Botezatu și așa a făcut marea dezvăluire.

„A, știu despre cine e vorba. De Adelina Pestrițu.”

@diana.blogger #viral #foryoupage #chisinaumoldova #bucuresti #romania🇷🇴 #andreeatonciu #bucurestiromania🇷🇴 ♬ sunet original – Tik Toker Diana