De ce să pui zeamă de lămâie în mașina de spălat

Te-ai gandit vreodata ca ai putea sa pui lamaie in masina de spalat si sa obtii niste rezultate excelente? Majoritatea detergentilor contin substante care pot da foarte des nastere unor reactii alergice. Daca te numeri printre persoanele care se confrunta cu astfel de probleme, sau daca pur si simplu iti doresti o alternativa mult mai buna si mai eficienta la detergentul obsinuit, afla ca lamaia este ingredientul minune.

Desigur, pentru a obtine cele mai bune rezultate este recomandat sa o folosesti alaturi de detergentul de rufe, insa poti reduce cantitatea acestuia. Lamaia va oferi rufelor tale un parfum discret si proaspat si va contribui chiar si la curatarea masinii de spalat.

Lamaia poate face minuni atunci cand o folosesti la curatarea rufelor albe, datorita enzimelor si a acidului citric. Aceste substante contribuie la eliminarea petelor intr-un timp foarte scurt si intr-un mod foarte eficient. Spre deosebire de clor sau alte solutii care albesc, lamaia nu afecteaza rufele colorate si poate fi folosita chiar si pentru curatarea acestora. Petele vor disparea ca prin minune. Ti-e greu sa crezi asa? Doar incearca si te vei convinge singura! Adauga o ceasca de suc de lamaie alaturi de o cantitate mai mica de detergent.

Daca te confrunti cu pete foarte dificile tot lamaia este cea care iti vine in ajutor. Fierbe o cana de apa si combin-o apoi cu o cana de suc de lamaie. Pune articolul vestimentar pe care vrei sa il cureti in aceasta solutie si lasa-l la inmuiat timp de cateva minute. Ai grija! Materialele sensibile ar putea avea de suferit si in cazul acestora este mai bine sa apelezi la apa usor calduta sau chiar rece. Pune apoi rufa la spalat, in mod normal. Rezultatele te vor surprinde pur si simplu!

In filmuletul de mai jos poti vedea cum te ajuta acest fruct sa scapi chiar si de cele mai dificile pete si de ce ar trebui sa o folosesti si tu zeama de lamaie in masina de spalat! Iata si alte utilizari incredibile ale acesteia!