Kamara, OUT de la Survivor 2023?

Tensiunile vor atinge cote alarmante la Survivor România 2023, în ediția din această seară, de la Pro TV. Scandalul dintre Kamara și Doc ar putea duce la eliminarea din competiție a cântărețului. Imaginile nedifuzate, încă, la televizor vorbesc de la sine.

De când a intrat în competiție, Kamara a avut parte de tot felul de conflicte, atât cu coechipierii săi, cât și cu adversarii din tribul Războinicilor. Acest comportament l-a făcut pe „domnul Dan” să îi atragă atenția de foarte multe ori. Totuși, atitudinea componentului trupei „Alb-Negru” din ediția ce va fi difuzată astăzi ar putea să îl coste destul de mult.

Kamara riscă să fie eliminat de la Survivor 2023

Vă reamintim că în urmă cu două săptămâni, Kamara a avut o altercație cu Alin Chirilă, adversarul său, în urma căreia a primit un prim avertisment din partea lui Dan Pavel, moderatorul emisiunii. Cei doi adversari s-au îmbrâncit, încălcând astfel una dintre cele mai importante reguli are concursului. Au fost despărțiți la timp de către colegi, însă Kamara a primit un ultimatum. Astfel, atitudinea sa față de Doc ar putea să îl facă pe Dan Pavel să anunțe eliminarea sa din competiție.

Cântărețul a izbucnit în momentul în care Doc a adus vorba despre copilul său, care are probleme de sănătate, și a simțit să rezolve problema „bărbătește”. L-a scuipat în repetate rânduri, deși rapperul i-a cerut să înceteze și să îi ofere spațiul de care are nevoie. În cele din urmă, Kamara l-a lovit pe Doc cu porția sa de cocos.

„-Du-te de aici, te rog. Mă scuipi.

-Te scuip deoarece meriți să fii scuipat”, a fost dialogul acid dintre cei doi concurenți.

Imaginile în care cei doi „faimoși” sunt la un pas de bătaie nu au apărut încă la Pro TV, însă au putut fi văzute pe Voyo de către fanii înfocați ai competiției sportive. Platforma de streaming difuzează în avans cu 24 de ore fiecare ediție a emisiunii „Survivor România”.