O pensionară a ales să traiască într-o rulotă minusculă

Viața în rulotă nu înseamnă neapărat un trai lipsit de confort. Asta a demonstrat și o femeie care a uimit întreaga planetă după ce a dezvăluit cum arată micuțul său „castel” pe roți! Și imaginile sunt cu adevărat surprinzătoare!

Când Shaaron a decis să iasă la pensie după o carieră de farmacistă și-a dat seama că rutina nu este pentru ea. Așa că a ales un stil de viață mai nonconformist, similar celui…nomad!

Femeia și-a cumpărat o rulotă în formă de lacrimă, pe care a dat suma de 15.000 de dolari. Pare mult, dar dacă te gândești că asta îți aduce o locuință atunci prețul nu mai pare atât de mare.

Rulota se poate încărca și prin energie electrică dar și prin intermediul unor panouri solare, fapt ce duce la economii semnificative.

Și oricât de mic ar părea locul, aici încape o bucătărie cu chiuvetă, frigider și aragaz! Pe lângă asta, Sharon are un pat, dulapuri și cam tot ce trebuie unui om pentru a viețui. Mai exact, un mic „castel” pe care ea îl numește „acasă”!

„Ceea ce îmi place cel mai mult la micuța mea rulotă e faptul că mă obligă să petrec mai mult timp afară, în natură”

Și oricât de greu ar părea de crezut, femeia se declară extrem de mulțumită de noul său stil de viață. Iar imaginile din interiorul rulotei au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea, căci nimeni nu se aștepta ca un loc minuscul să ofere atât de mult confort!

Sursa: a1.ro