Cum și-a decorat casa Dana Rogoz

Dana Rogoz știe să trăiască frumos, în fiecare zi. Mămică a doi copii, ea are grijă mereu să le facă celor mici numai bucurii. Cum Halloween-ul se apropie, cu toții au intrat în spiritul sărbătorii. Actrița le-a arătat tuturor, pe rețelele de socializare, cum s-a pregătit.

Mai este foarte puțin și se apropie ultima zi a lunii octombrie, care va aduce petrecerea de Halloween. La americani, monștri, vrăjitoare și fantome cutreieră străzile în căutare de dulciuri. Și la noi în țară, copiii au început să se bucure tot mai tare de această sărbătoare. Dana Rogoz s-a pus și ea pe treabă. Alături de micuțul său, Vlad, terasa superbei sale case a devenit de nerecunoscut.

Încă din urmă cu două zile, actrița a început pregătirile. Ea și Vlad au mers la cumpărături. S-au întors acasă cu o mulțime de dovleci, pe care, probabil, urmează să îi sculpteze împreună. Cei doi s-au fotografiat în pragul casei, înconjurați de ceea ce au cumpărat. Descrierea imaginii, postate pe Instagram, a fost una scurtă:

„Am cumpărat dovleci și flori. Vrem să ne decorăm terasa.”

 

View this post on Instagram

 

Buna dimineata! #halloween #inspiration

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

Nu a fost prea mult timp de postat, pentru că s-au pus pe lucrat. La scurt timp, fanii au putut vedea și rezultatul. Superba terasă a vilei actriței, de la Grădina Icoanei, a fost învăluită de spiritul sărbătorii „înfricoșătoare”. Cu toții am rămas uimiți de bunul-gust cu care a fost decorată, chiar dacă pregătirile încă nu au ajuns la final.

„Azi am decorat terasa împreună cu Vlad. Avem bostani de toate formele și mărimile, ghivece noi cu flori, am cumpărat și lumânări, dar ne mai lipsesc câteva frunze colorate, pe care le vom alege mâine din parc. Nu pot să va explic cât îmi e de drag să fim cu toții acasă. Sunt momente de armonie în care parcă mă desprind puțin de la podea…”, a povestit actrița, în mediul online.

 

View this post on Instagram

 

297/366 Am cumparat dovleci si flori. Vrem sa ne decoram terasa. #autumnvibes🍁 #inspiration #pumpkin #halloween

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

Actrița, în vârstă de 35 de ani, se arată tot mai nerăbdătoare. Astăzi, ea a mai venit cu o surpriză: prăjiturele frumos colorate și decorate, ce credeți? Tot în spiritul Halloween-ului. Ea a fotografiat o farfurioară, de pe care ea și familia sa au servit, de dimineață, câteva dulciuri simpatice, în formă de fantome și dovleci malefici.

Chiar dacă Lia este deocamdată prea mică pentru a înțelege, cu siguranță fiul Danei Rogoz se bucură din plin.