Casa lui Cheloo – o locuință modestă și liniștită

De mai bine de 20 de ani Cheloo face rime si vorbeste despre sistem in fiecare vers al melodiilor din repertoriul Parazitii cu care pana in prezent a scos 17 albume. Numele real al lui Cheloo este Catalin Stefan Ion, insa fanii il cunosc dupa nickname-ul din trupa in care canta. Pentru ca se saturase de viata agitata din capitala, baiatul rau a ales sa plece si sa isi caute inspiratia intr-un satuc din Breaza, un adevarat colt de rai cu aer curat si peisaje pitoresti.

Pentru ca in ultima vreme viata lui Cheloo a fost dura, si si-a varsat necazurile prin versuri sonore si ritmuri hip hop, Cheloo a tot ajuns la tribunale, dupa ce a avut un proces deschis de Dan Apetria in care acesta il acuza pe Cheloo de faptul ca l-ar fi agresat fizic.

Satul pana peste cap de ceea ce inseamna showbiz autohton, artistul a ales sa plece exact acolo unde va vedea cu ochii si astfel a ajuns in Breazam unde si-a gasit o casa absolut superba. Cheloo a refuzat sa dea foarte multe declaratii vis a vis de noua sa casa, iar atunci cand a fost vizitat de reporteri nu a aparut sa discute cu acestia.

Casa lui Cheloo, modestă și retrasă
Casa este una modesta si retrasa insa are o priveliste uimitoare, parca special aleasa pentru liniste si calm. Este exact ceea ce ii trebuia lui Cheloo care a fugit rapid din Bucuresti. In plus, se spune si ca rapperul ar face afaceri in Breaza unde impreuna cu un alt prieten artist a deschis o sala de fitness in mijlocul localitatii.

Chiar daca are o gospodarie uriasa, Cheloo nu este agricultor, nu are niciun stup si nici vie sau animale. El pur si simplu a ales sa devina locuitorul localitatii Breaza si al casei sale modeste cu un singur nivel si rezoneaza foarte bine cu simplitatea locului.

Casa lui Cheloo este, de fapt, o veche casă reconsolidată și renovată
Dupa ce vedeta a fugit din oras, a gasit aceasta casa simpla, provenita din reconsolidarea unei case batranesti si adaptata foarte bine la cerintele unei vieti moderne.

In jurul sau se afla cateva gospodarii, un hambar aflat in paragina, o bucatarie special conceputa pentru a fi folosita vara. Se pare ca aceste anexe vor ramane pentru o perioada nerenovate.

Peste tot este inconjurat de o liniste care pare ca nu se va sfarsi. In jurul curtii se afla o proprietate uriasa cu o fantana autentica si mai multe capite de fan. In acest peisaj stau parcate si cele 3 masini de teren ale lui Cheloo, doua care au fost intre timp reconfigurate pentru circuite speciale de offroad, aceasta fiind una dintre marile pasiuni ale sale. Este vorba despre jeepuri care vor merge bine prin hartoapele drumurilor ce trec printre localitati si reprezinta cea mai buna solutie pentru a iesi din cand in cand iarna din izolarea generata de zapada.

Cheloo a locuit într-un apartament la Iancului
Cheloo a parasit orasul in care locuia intr-un apartament de la Piata Iancului in urma divortului sau Daniela, insa s-a acomodat foarte repede si bine la viata de la tara. Desi nu este foarte sociabil toti oamenii il cunosc si sunt mandri de el. Copiii ii cer autografe, insa Cheloo refuza asa cum ne-a obisnuit, insa le strange de fiecare data mainile si ii saluta. Uneori chiar apare la festivalurile care se organizeaza in zona, insa evita sa socializeze foarte mult cu localnicii si chiar si cu vecinii.

Sursa: casepractice.ro