Cum arată casa Mariei Cârneci

Maria Carneci este una dintre cele mai iubite interprete de muzica populara si lautareasca. Maria Carneci este una dintre cantaretele pline de viata, iar acest lucru este foarte vizibil in spectacolele, turneele, emisiunile televizate sau evenimentele unde este invitata. Se poate spune chiar ca este sufletul fiecarei petreceri, de aceea toti o primesc cu bratele deschise.

Dragostea pentru muzica populara a indemnat-o pe Maria sa isi creeze propria colectie de costume populare, in prezent aceasta numarand peste 100 de exemplare.

Casa cantaretei si a familiei este impresionanta. Poate ca atractia principala este garderoba, care, pe langa sutele de costume populare, contine si sute de perechi de pantofi si rochii, casa fiind organizata astfel incat vestimentatia solistei sa poata fi depozitata si pe rafturile superioare.

Piesa de rezistenta din baie este o oglinda de cristal, adusa tocmai din Venetia, dar in intreaga casa se afla sute de piese de cristal (fructiere, carafe, servicii de bauturi, lustre), adunate in timpul concertelor organizate peste tot lume.

Maria Carneci apartine unei generatii de aur de interpreti de muzica populara si, cel mai probabil, va ramane la fel de apreciata de public multi ani de acum incolo.