Modele de case traditionale, ideale pentru cei indragostiti de casa parinteasca

Va prezentam trei modele de case traditionale, ideale pentru cei indragostiti de casa parinteasca, dar nu numai. Iata propunerile noastre:

Modele de case traditionale
Prima casa aleasa este una cu un design deosebit, locuinta fiind decorata cu caramida, in jurul intrarii. Casa dispune de un garaj si o suprafata utila de 137 metri patrati, in timp ce pretul ajunge la circa 63.000 euro. Proiectul vine cu spatii de depozitare, spatii de zi, precum si doua dormitoare.

Al doilea model ales are o suprafata construita de 154 metri patrati si una utila de 123 metri patrati. Pretul la rosu pentru aceasta constructie porneste de la 21.000 euro, in timp ce pretul la cheie ajunge la circa 55.000 euro. Impartirea este una practica pentru o famile cu un copil, de exemplu. Astfel, planul propune doua dormitoare, un birou si doua bai, la care se alatura spatiile de zi.

Al treilea model de casa este o constructie cu o suprafata utila de 119 metri patrati si un pret la cheie de 73.000 euro. Este o casa mica, dar foarte cocheta, cu acoperis din tigla si un design care imbina armonios elemente traditionale cu elemente moderne. In ceea ce priveste impartirea, la parter se afla spatiile de zi si o baie, in timp ce la mansarda se regasesc doua dormitoare. Astfel, casa este ideala pentru o familie cu un copil sau pentru un cuplu.