Cu ce se ocupă nora Ancăi Țurcașiu. Fiul cântăreței, Radu, și Andreea s-au căsătorit civil

Anca Țurcașiu a fost ieri soacră mare, asta deoarece fiul ei, Radu, s-a căsătorit civil cu partenera sa de viață cu care se iubește de trei ani. Cei doi au decis să meargă pe același drum împreună, însă iată cu ce se ocupă de fapt nora Ancăi Țurcașiu.

Pentru Anca Țurcașiu e o perioadă foarte frumoasă, iar ieri cântăreața a avut parte de o zi plină de emoții, asta pentru că fiul ei, Radu, s-a căsătorit civil cu partenera sa de viață, Andreea.

Artista e foarte fericită și a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare unde a precizat că de acum nu mai are un copil, ci doi, un băiat și fată, fiind foarte apropiată de nora sa.

Andreea, nora artistei, lucrează ca asistent universitar, iar tânăra soție a fiului Ancăi Țurcașiu predă la facultate. Acest lucru o face foarte mândră pe cântăreață, iar aceasta a spus că nora sa nu doar că e frumoasă, dar e și foarte deșteaptă.

Fiul Ancăi Țurcașiu e și el profesor
În același timp, Radu se pare că nu are înclinații spre muzică ca mama sa, ci e student la Facultatea de Pedagogie.

Totodată, tânărul e și profesor de snowbord, fiind foarte pasionat de acest sport de iarnă și întotdeauna și-a dorit să-i poată învăța și pe alții tainele acestui sport.

Anca Țurcașiu a avut mereu cuvinte de laudă la adresa fiului său, iar cântăreața spunea că e foarte mândră de băiatul său. Dacă fiul ei a decis să se însoare, anul 2020 a adus o despărțire în viața cântăreței.

Ea și partenerul său de viață, tatăl lui Radu, au decis să divorțeze după 22 de ani de căsnicie. Cântăreața și Cristian Georgescu au pus punct poveștii lor de iubire și au decis să meargă pe drumuri separate în viață.