Case de vis mici pană in 70 m2 – 3 proiecte detaliate

O casă de vis cu o suprafată mică este tot ce isi doresc majoritatea familiilor tinere. Acest lucru se datorează costurilor reduse de constructie si intretinere dar si a faptului că din ce in ce mai multe familii doresc să isi crească copiii in natură, departe de orasele aglomerate. Aceste case mici sunt optiunea ideală care combină perfect spatiile de zi dar si cele exterioare cu un dormitor spatios. Astazi am deci sa va prezentam trei astfel de case mici ce nu depasesc 70 de metri patrati.

Primul proiect de casă mică de astazi are o arhitectură simplă, clasică, cu acoperis in doua ape si o suprafată utilă de aproximativ 70 de metri pătrati. Locuinta are un living spatios, o bucătarie, un loc pentru servirea mesei, o baie si doua dormitoare separate in partea din spate a casei. Pretul in faza semifinisată al acestei case de vis mici este de 25 000 de euro.

   

Al doilea proiect de casa mica este tot o locuintă pe un singur nivel cu o arhitectura clasică si elemente de caramidă decorativă amplasată pe fatadă ce dau un aer modern constructiei. Casa are o suprafată utilă de aproape 70 de metri pătrati si este impartita astfel: o zona de zi in care găsim un living destul de mare cu loc pentru servirea mesei, o bucătarie, o baie si zona de seară unde se află cele două dormitoare. Pretul la cheie al acestei case de vis mici este de 35 000 de euro conform constructorului.

  

Al treila proiect de casă mică pana in 70 de metri pătrati are o arhitectură modernă si o suprafată utilă de aproximativ 67 de metri patrati. Casa are o impartire foarte bună a spatiului astfel ca zona de zi ce cuprinde living-ul, bucataria si sala de mese este delimitată de zona ce cuprinde cele două dormitoare.